kilometraj, km. parcursi
![]() ![]() ![]() |
kilometraj, km. parcursi
adejov_66 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 28 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 Li
2000 Li
- tm 07 pex
|
|||
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca e mai simplu de inlocuit ceas
se diminueaza vascozitatea uleiului |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
La prima problema e bine dar la a doua, pe langa scaderea vascozitatii mai suspectez si o uzura avansata a pinionului delcoului. Desfa-l si verifica.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
Freelancer |
![]()
|
Membru avansat Group: Members Posts: 119 Joined: 24 January 06 ![]() |
Depinde de ce fel de ceasuri de kilometraj ai. Cele Takosan au niste roti dintate care se tocesc/rup si nu se pot repara. Eu am reusit sa repar o problema similara la totalizator la unul EP (Electroprecizia) dar ai nevoie de piese de schimb eventual de la un ceas defect/sh. Erau niste parghii si niste arcuri care se deformasera si nu se mai agrenau. Oricum e o chestie migaloasa, trebuie sa desfaci si panoul din bord cu cele 3 ceasuri si e posibil sa mai strici si altele la el cand le desfaci (cablaje etc). Eu zic sa nu te complici, daca ai kilometrajul bun si vitezometrul merge lasa-l asa. Unul nou e vreo 2-3 milioane dar nu se merita investitia.
|
--------------------
DACIA
1310
1994
- B-05-VYK
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Un vitezometru nou costa 100-120 lei; 300-350 e tot sistemul de ceasuri.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:09 |