Ban Alydor si discutii despre democratie, -- split --
![]() ![]() ![]() |
Ban Alydor si discutii despre democratie, -- split --
Charlton |
![]()
|
||
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Corect, cu posibilitatea de am luat si eu ban, sustin ca ban-ul pe care l-a luat Alydor este exagerat de mare. Pentru cate a facut pentru noi, astia cu gps-uri ar trebui iertat de aceasta data, macar recunostinta pentru ajutorul pe care ni l-a dat. Voi trimite acest mesaj si unui moderator sa vedem ce am putea rezolva.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 13 Sep 2008, 13:22) .... Pentru cate a facut pentru noi, astia cu gps-uri ar trebui iertat de aceasta data, macar recunostinta pentru ajutorul pe care ni l-a dat. Voi trimite acest mesaj si unui moderator sa vedem ce am putea rezolva. ![]() Ce a facut mai pentru voi ? ce ? V-a dat un FTP cu softuri PIRATATE? Asta a facut ? V-a aratat cum sa folositi executabilele ca sa spargeti protectia softurilor ? asta a facut ? Dar voua vi se usuca buzunarele daca dati bani pentru a CUMPARA acele softuri ? Cine a facut munca de caritate pana la urma? Alydor ca v-a dat mura-n gura softuri piratate sau cei care au dezvoltat acele softuri? Ca sa mai scurtam polemica (cu riscul de a jigni cativa colegi forumisti): Internetul nu a aparut de ieri. Daca cineva nu este suficient de inteligent ca sa caute pe internet informatii inseamna (cel putin din punctul meu de vedere) ca e prea prost pentru a detine gadgeturi si deviceuri care necesita instalare/upgradare/intretinere de soft. Mesajul tau a ajuns la moderator .. daca eram eu cu drepturi de moderare v-as fi dat BAN la amandoi. Am ajuns ca sa ridicam in slavi pirati software? Nici nu ma mai mira faptul ca ne ducem la dracu ca natiune .. cu asemenea atitudine. BRAVO BAIETI .. "keep up the good work!". Later edit: Am sa scriu si aici ce i-am scris lui Dorin pe privat: "Motivul BAN-ului exista .. ohohoooo ... si inca cum exista. Daca ne uitam la LITERA regulamentului, da, nu sunt motive .. dar daca ne uitam la SPIRITUL regulamentului .. mi-e tot una daca a postat un link direct catre warez sau a oferit chiar el acele warezuri, pe privat. Cat timp informatia ca el are un server ftp cu warezuri s-a raspandit si s-a scurs pe public mie imi este echivalent cu a pune linkuri cu warez. Cat timp topicul se umpluse de posturi de genul "vreau si eu ftp-ul lui Alydor", Alydor se face vinovat 100% de distribuire de warez." This post has been edited by Liviu: 13 Sep 2008, 14:19 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Liviu asa cum bine sti suntem amandoi offtopic aici. Ori discutam pe privat, ori mutam discutia in alta parte. NU e in spritul regulamentui sa incalti regulile, nu?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am cerut un split cu discutiile astea spre "probl. adm.". Pana atunci, te rog sa nu uiti de punctul 8a al regulamentului.
|
--------------------
.
.
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Ati zis ca ban-ul lui Alyodor este in revizuire, pana la urma ce ati facut?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Liviu @ 13 Sep 2008, 15:01) Cat timp informatia ca el are un server ftp cu warezuri s-a raspandit si s-a scurs pe public mie imi este echivalent cu a pune linkuri cu warez. Cat timp topicul se umpluse de posturi de genul "vreau si eu ftp-ul lui Alydor", Alydor se face vinovat 100% de distribuire de warez." Cu tot respectu' ... dar daca mai gasesc 3-4 useri si scriem toti ca "vreau si eu ftp-ul lui Liviu" iti dai ban ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Liviule, da-ne linku, stii tu care ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 13 Sep 2008, 21:17) Cu tot respectu' ... dar daca mai gasesc 3-4 useri si scriem toti ca "vreau si eu ftp-ul lui Liviu" iti dai ban ? ![]() ![]() Lasand gluma deoparte, ban-ul lui Alydor chiar nu isi are rostul, mai ales ca e dat "pe degeaba". Liviu nu are nicio legatura cu ban-ul, "opera" ii apartine lui Fratzica. Cel din urma se pare ca nu are nici bunul simt de a raspunde la pm-uri sau a raspunde in acest topic. Pacat ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 13 Sep 2008, 21:30) Cel din urma se pare ca nu are nici bunul simt de a raspunde la pm-uri sau a raspunde in acest topic. Chestia asta nu tine de bun simt ... ci doar de dorinta fiecaruia de a raspunde ! Fratzica ( chiar si in calitate de moderator ) NU este obligat sa-ti raspunda la PM-uri sau pe acest topic ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
la cat a facut alydor pentru uni dintre noi nar merita un ban atat de lung
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 13 Sep 2008, 21:46) Chestia asta nu tine de bun simt ... ci doar de dorinta fiecaruia de a raspunde ! Fratzica ( chiar si in calitate de moderator ) NU este obligat sa-ti raspunda la PM-uri sau pe acest topic ! Stiu ca nu e obligat, dar macar sa isi sustina punctul de vedere, dreptul la replica. bobi19xx- asta ziceam si eu, dar nu batman, batman ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 13 Sep 2008, 21:17) Cu tot respectu' ... dar daca mai gasesc 3-4 useri si scriem toti ca "vreau si eu ftp-ul lui Liviu" iti dai ban ? QUOTE(mihai_dorin @ 13 Sep 2008, 21:30) Ca sa liichidam niste copilarii infantile, sa nu le zic nesimtiri mojicesti datorate unor comparatii mincinoase si fortate: postul QUOTE(Alydor @ 21 Aug 2008, 21:27) arata inainte de modificarea de moderator: QUOTE(Alydor @ 21 Aug 2008, 20:27) Deci toti ceilati useri care faceau referire la FTP faceau referire la FTP-ul indicat de alydor. Comparatia cu liviu este marlaneasca din perspectiva faptului ca, fie si in situatia in care se gaseau 3 ghertzoi jegosi sa spuna "vreau si eu linkul de la ftp-ul lui Liviu", liviu nu spusese inainte "am programele pe ftp". Alydor a spus el cu gurita lui unde sa se gaseasca fisierele cracuite. Din aceasta perspectiva nu exista dubii si orice vrajeala fortata ramane ce este: o vrajeala fortata de a ascunde o evidenta indubitabila, exprimata de alydor insasi. Ca e discutabila durata de suspendare, aia e altceva. Insa fapta a fost, oricat se incordeaza unii pe aici sa "demonstreze" ca nu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 13 Sep 2008, 21:56) Deci toti ceilati useri care faceau referire la FTP faceau referire la FTP-ul indicat de alydor. Comparatia cu liviu este marlaneasca din perspectiva faptului ca, fie si in situatia in care se gaseau 3 ghertzoi jegosi sa spuna "vreau si eu linkul de la ftp-ul lui Liviu", liviu nu spusese inainte "am programele pe ftp". Alydor a spus el cu gurita lui unde sa se gaseasca fisierele cracuite. Din aceasta perspectiva nu exista dubii si orice vrajeala fortata ramane ce este: o vrajeala fortata de a ascunde o evidenta indubitabila, exprimata de alydor insasi. In primul rand te voi ruga sa vorbesti politicos ! In al 2-lea rand , Liviu a spus "Cat timp topicul se umpluse de posturi de genul "vreau si eu ftp-ul lui Alydor", Alydor se face vinovat 100% de distribuire de warez." " Eu din acest text am inteles ca i-a dat ban lui Alydor DOAR pentru ca au postat cativa useri ca vor FTP-ul , NU ca Alydor a spus unde se poate gasii ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu inteleg de unde pana unde imi zici mie ca nu am bun simt. Am crescut impreuna si nu stiu? Pana si Alydor poate sa iti spuna ca nu ne-am "ciondanit" vreodata, deci nu l-am ars pe considerente personale. Eu oricum nu port pica nimanui, si in nici un caz nu trebuie sa ma explic in fata ta mihai_dorin. Daca e sa explic cuiva, explic adminilor, eventual lui Alydor, ok?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cu alte cuvinte m-ai facut ghertzoi jegos, da-ti una peste cap si apleaca`te la 10 matanii.
e ca si cum ai trimite pe cineva sa copie ceva de pe torente ! "le gasiti pe ftp" e cumva hyperlink? nu prea. This post has been edited by Alexu7: 13 Sep 2008, 21:02 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca parerea userilor de rand conteaza eu i-as da un vot pentru micsorarea pedepsei pentru sfaturi cu privire la un pda! m-a ajutat si totul a fost ok si sincer putin imi pasa ce vinde/cumpara/doneaza in timpul liber!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Fratzica |
![]()
|
am cerut eu micsorarea pedepsei ulterior pe aceleasi considerente.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Fratzica el cum ai vrea sa vorbeascu cu tine daca tu i-ai dat ban?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 13 Sep 2008, 22:02) Cu alte cuvinte daca ti-ai permis sa spui asa ceva, ca liviu ar avea un ftp cu programe crackuite,, mintind (tu) ordinar, da, te-am facut ghertzoi jegos. Iar daca si sustii asa ceva (minciuni bashite) pot sa te fac si banat definitiv. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Fratzica |
![]()
|
poate sa ma contacteze pe YM: renault4x4team sau ulterior dupa expirarea ban-ului prin PM. Asa ca nu va mai plangeti atata, lucram dupa regulament aici, cititi postul 3 al lui Liviu si veti intelege, sper.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Alexu7 |
![]()
|
am cerut link, nici vorba de ftp cu crackuri si alte treburi.
foarte frumos limbaj ai domnule, la fel limbajul IRC e de o mare eleganta. |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
klaus eu zic sa te calmezi sa incerci sa vorbesti frumos, suntem oameni civilizati, si nu suntem pe maidan.
Liviu nu are nicio legatura in povestea asta, nu ar mai trebui sa il implicam si pe el. Nu el a dat ban. Daca tot sunteti atatia moderatori si ati facut un regulament care lasa loc de interpretari mai bine faceti un pool si fiecare sa voteze ce considera ca este corect. 1. Se sustine in continuare ban-ul. 2. Se anuleaza ban-ul. 3. Se va reduce. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Liviu |
![]()
|
Faptul ca v-ati legat de textul scris de mine fara sa analizati situatia per ansamblu si faptul ca ati avut lipsa de bun simt in ceea ce priveste gluma extrem de proasta cu 'ftp-ul lui Liviu' imi dovedeste inca o data nivelul de superficialitate al unor useri de pe acest forum. Eu unul nu ma mai cobor la un nivel atat de jos incat sa va dau satisfactia unor discutii de dragul discutiilor.
Va salut si va doresc succes cu atitudinea voastra. Parerea mea despre subiect o stiti deja. |
--------------------
.
.
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
LE. Repet REGULAMENTUL este Foarte ambiguu
13 Sep 2008, 22:32: Sunteti de accord cu pool-ul domnii moderatori? This post has been edited by mihai_dorin: 13 Sep 2008, 21:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Fratzica |
![]()
|
adevarul e ca nu ne-ar prinde rau o piscina
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() ![]() ![]() eu nu sunt de acord cu pool ul...o sa "floodeze" forumul.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(mihai_dorin @ 13 Sep 2008, 22:29) Regulamentul nu este ambiguu ci este foarte clar. Userii au o activitate ambigua si nu pot fi incadrati in anumite puncte clare ale regulamentului. De aceea exista punctul 8a. In acest caz rezolvarea este in mana moderatyorului care se afla in acel moment pe caz. In fucntie de obiectivismul fiecaruia, asa rezulta si solutia in acel caz particular. Statistica nu are nici o relevanta. Userii nu pot decide cine ia ban si pe ce perioada. Asa stau lucrurile si nu puteti face nimic in priviinta asta. Deci eu unul nu sunt de acord cu acel "pool". |
--------------------
.
.
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
va este frica ca o sa vadam sondajul peste cap
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 10:26 |