cutie de viteze 4 trepte
![]() ![]() ![]() |
cutie de viteze 4 trepte
adrian_381 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Dacia
1310 TX berlina
|
|||
TheKing |
![]()
|
![]() Membru greu de controlat Group: Members Posts: 66 Joined: 20 August 08 From: Sibiu ![]() |
Vezi cele 2 tampoane de cauciuc ale cutiei sigur unu din ele s-a rupt iar pt marsarier exista patina aceea care face diferenta intre marsarier si vit 2.
This post has been edited by TheKing: 15 Sep 2008, 22:42 |
--------------------
DACIA
1310 E
1995
- SB-86-LEX Pilot pe d(r)acie! Brum Brum!
ATENTIE! Franez brusc, des si fara motiv! |
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
vezi tamponul de cauciuc de pe tija dintre schimbator si cutie.
Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Patina mai o ai ? de obicei ea confera precizie in schimbatul vitezelor
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
adrian_381 |
![]()
|
mam uitat sub masina si am ambele tampoane ,patina nu stiu cum arata nu aveti cumva vreo poza pe care so postati va rog daca nui prea mare deranju ,in schimb am observat ca tija sau ceo fi care intra in cautator are joc nu stiu daca asa trebuie sau nu si mam gandit sa schimb cautatorul sau daca ma puteti ajuta cu un sfat mai bun vas si recunoscator
|
--------------------
dacia
Dacia
1310 TX berlina
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
in primul suspectez ca nu mai ai patina din ce descrii tu .........ti-am atasat si o poza cu patina.....................si schimba si bucsa de cupru de la bieleta cutiei de viteze si cele doua tampoane daca zici ca ai joc in ele,.......sau cumperi alta bieleta noua e aproximativ 15 lei ....bafta
This post has been edited by vallyyy: 16 Sep 2008, 20:23 Attached thumbnail(s) DSC00634.JPG ( Size: 220.19k ) Number of downloads: 153 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
adrian_381 |
![]()
|
am vazut in poza cum arata patina nu am asa ceva am sa cumpar piesele si am sa le pun . multumesc mult pentru ajutor
|
--------------------
dacia
Dacia
1310 TX berlina
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
vallyyy |
![]()
|
Pai poza nu-mi apartine e luata dupa forum
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:09 |