Antifonare streasina, Zgomot picatura apa ploaie
![]() ![]() ![]() |
Antifonare streasina, Zgomot picatura apa ploaie
Kostica |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si ce rol are streasina aia inafara de facut zgomot? Am vazut la multa lume ca-si pun streasini la termopane, aerul conditionat, hornul de la centrala, etc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca cu aluband, iar ca rol e simplu, nu mai ploua pe geam/AC/centrala... nu cred ca e bine daca ar ploua in centrala de ex...
Numai bine! ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de ex..cosul se monteaza cu o inclinare constructiva de cateva grade, tocmai sa nu ploua in ea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 16 Sep 2008, 09:42) si ce rol are streasina aia inafara de facut zgomot? Am vazut la multa lume ca-si pun streasini la termopane, aerul conditionat, hornul de la centrala, etc ![]() eu nu am streasina la geam si in 2 zile tot geamul se zoieste! o sa-mi pun. In alta ordine de idei, eu am capacul de la balcon facut din tabla, data cu antifon (auto, d-ala gri), bagata vata minerala si apoi rigips, si la ploaie tot se aude de rupe. Dar la mine macar e pe balcon, care a ramas balcon, si cand inchid usa spre camera nu se mai aude nimic ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
aveam glafuri exterioare de tabla, d'alea comuniste, si se auzea ingrozitor cand ploua, de cand cu termopanele am placat cu gresie si nu se mai aude nimic, deci recomand placarea streasinei cu gresie
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
argon |
![]()
|
gresie! faianta pui tu cand admiri gagicile pe geam
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Buyaka |
![]()
|
...neah... prefer sa stau cand admir gagicile, nu sa pun gresie.
PS. S-au inventat glafuri / streasina din pvc n-are rost sa te chinui cu faianta, gresia, tabla si alte avioane. This post has been edited by Buyaka: 16 Sep 2008, 09:43 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Nu stiu ce va streseaza pe voi o picatura de ploaie eu dorm super bine cand ploua (bine sa nu tune) dar daca doar plua cum a plouat aseara dorm super bine parca zici ca picaturile alea de ploaie imi canta
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ceribros: 16 Sep 2008, 10:20 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:48 |