Logan accident vr sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Logan accident vr sfaturi
George Asro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|||
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
eu zic sa nu ajungi pe la service eventual doar sa o vopsesti si sa ii indrepti capota costa mult la service. bara o poti pune si tu si restul.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
George Asro |
![]()
|
nu prea ma pricep sincer..si mie sa nu fac mai mult rau decat bine....dar de ce suma vb aprox...ca doar nu o costa o avere.....?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
se ridica la o suma maricica nu stiu exact cat dar la mine o bara schimbata si vopsita a sarit de 10 mil.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ambele bare schimbate, un far, ornamentele cromate, capota reparata, au costat 32 000 000.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
cat o berlina
![]() This post has been edited by Cipiotul: 16 Sep 2008, 21:34 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Imi pare rau ca tocmai in dimineata asta am aruncat hartiile. Si mi-e lene sa le caut prin gunoi.
![]() Dar cam astea au fost avariile, plus un plastic de sus de la radiator, nu mai tin minte cum se cheama. Nu bag mana-n foc, dar parca vreo 8-9 mil. a fost manopera. La Dacoserv militari. Exista si cateva poze pe forum, da nu mai stiu unde le-am pus. LE. UITE AVARIILE This post has been edited by Victoras2001: 16 Sep 2008, 21:45 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
George Asro |
![]()
|
wow...deci face vreo 15-20 de mil si la mine...auziti dar pe la un service de cartier asa....credeti ca merita?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
de far stiu sigur ca in Iasi a dat tipul 8 milioane (lei vechi) ... a vrut sa dea prioritate unui tractor cu remorca ... si ala cu tractorul n-a apreciat bine distanta si s-a urcat cu o roata de la remorca pe farul omului ....
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
George Asro |
![]()
|
victoras mersi .....u ai avut ceva mai mult decat am eu.La mine e capota...bara aia crom...bara si farul par in ordine....deci sper ca pretul sa fie undeva la jumatate din pretul dat de tine...ms din nou
This post has been edited by George Asro: 16 Sep 2008, 21:54 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Iti recomand un service mai de cartier,trebuie sa dai pe afara de bani sa te duci la reprezentanta in cazuri din astea mai minore. Iar dupa ce faci masina iti recomand cu incredere sa faci casco
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Daca masina mai e in garantie, mergi la un servis autorizat, altfel pa-pa garantie. Vezi ca mai e si garantia anti-coroziune (6 ani parca)...
![]() Bara fata se prinde in 12 suruburi, nu-i greu de schimbat, insa are o intaritura de metal pe sub ea, care se deformeaza la impact. Trebuie reparata si aia. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Altu' care o crezut ca face afacerea vietii lui avand masina ieftina cu piese scumpe si nu o asigura sa nu arunce banii la altii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.104 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca o faci din banii tai poti sa cauti pe piata elemente de caroserie mai ieftine decat cele de origine.
De ex, am vazut undeva capota de logan (nevopsita) vreo 3 milioane, aripa 900 de mii, faruri asisderea, mult mai ieftine ca in service. Identifici toate elementele ce necesita schimbare, le cauti, le cumperi si apoi te duci la un service care are si vopsitorie (nu neaparat Dacia) si lucreaza bine, le vopsesti si ajungi la un pret rezonabil. Piese de caroserie gasesti la: - Bardi Auto - site - Materom - site sau altii. Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Pt. initiator: si acum o sa faci CASCO?
|
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Evident ca nu. Trebuie sa plateasca reparatia si nu mai are bani si de Casco.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
George Asro |
![]()
|
fac Casco...mam invatat minte...asta e omul invata din greseli...ms all de reply
18 Sep 2008, 09:10: oricum am rezolvato altfel....mam inteles cu tipul respectiv.....el o face pe casco eu pe rca lui....plus o suma de bani....dar care nu se compara cu suma reparatiei....bft This post has been edited by George Asro: 18 Sep 2008, 09:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.104 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Calea neaos romaneasca ...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine nu postai pe un forum public, totusi..
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
George Asro |
![]()
|
de ce?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Stai putin. Nu tu ai fost scos vinovat? Daca da...cum faceti cu societatile de asigurare?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Daca ei nu au fost la asigurari mai intai si s-au inteles intre ei atunci e ... OK. Numai nu stiu cum o sa povesteasca ei accidentul. Cel care era vinovat devine nevinovat si cel ca era nevinovat devine... Si politia ii pedepseste pe vinovati. Treaba lor, da nu e corect. Vinovatul vinovat trebuie sa plateasca.
|
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
QUOTE(George Asro @ 18 Sep 2008, 11:10) Pentru ca ai dat suficiente amanunte pe site: masina din semnatura, prenumele (banuiesc ca e George) daca nu si numele, data aproximativa a accidentului... Detalii pe care daca asiguratorul CASCO le citeste duc direct la voi, si daca Politiei nu-i prea pasa de cine plateste, astia de la asigurari pot sa va bage pe amandoi in belea. |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
George Asro |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
cand o sa patesti ( doamne fereste ) o sa fi si tu mai "naiv"
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(namidee @ 26 Sep 2008, 10:43) Pentru ca ai dat suficiente amanunte pe site: masina din semnatura, prenumele (banuiesc ca e George) daca nu si numele, data aproximativa a accidentului... Detalii pe care daca asiguratorul CASCO le citeste duc direct la voi, si daca Politiei nu-i prea pasa de cine plateste, astia de la asigurari pot sa va bage pe amandoi in belea. ![]() oare daca marturisesc, aici, pe forum, ca io am omorat-o pe elodia, ma leaga politia? |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:49 |