contact mers inapoi, povestea unor defectiuni
![]() ![]() ![]() |
contact mers inapoi, povestea unor defectiuni
cursmad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
logan
ambiance
2006
- B32HRT
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
No, amu, scutul ala e mic rau am inteles. Comparat cu ce alte scuturi? De la ce alte masini?
Si contactorul de mers inapoi, la alte masini decat renault cum este pozitionat? Ca sa intelegem si noi cum e un contactor bine proiectat, nu de alta. Si poate detaliati despre ce cupla e vorba la comutatorul de semnalizare si ce ati lipit la ea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(cursmad @ 16 Sep 2008, 22:12) Am aproape 50 de ani, [...] Sunt pilot de incercari la ... [...] Eu nu cred ca la o asemenea experienta nu ai putut sa faci schimbul de ulei fara sa dai scutul jos. Este o ditamai gaura in dreptul busonului de scurgere. Cu ochelari ai incercat?2) Un mic efort de strecurare sub masina, moment in care realizezi ca nu poti nici macar sa schimbi uleiul fara sa dai scutul jos This post has been edited by IRONICK: 17 Sep 2008, 10:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
QUOTE(cursmad @ 16 Sep 2008, 21:12) Un mic efort de strecurare sub masina, moment in care realizezi ca nu poti nici macar sa schimbi uleiul fara sa dai scutul jos, ![]() no offence! This post has been edited by holograma: 16 Sep 2008, 21:58 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu tot respectul, mai studiati manualul de service "varianta pentru profani".
Daca ati face un asemenea lucru, veti gasi urmatoarea imagine in care scrie clar cum e cu busonul de golire. Si pana la urma, n-am inteles care e problema aia extrordinar de mare pentru care sunteti atat de nemultumit. Attached thumbnail(s) busonCV.JPG ( Size: 19.04k ) Number of downloads: 114 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca nu admitem aici topicuri cu mai multe subiecte intr-unul... nu?... iar initiatorul e rugat ca in viitor sa posteze fiecare problema la locul unde DEJA se discuta... sa caute intai cu SEARCH... mesajul trebuie, in opinia mea, postat la impresii... asa ca aici se inchide!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:50 |