Placa video AGP 2X, care e cea mai buna ?
![]() ![]() ![]() |
Placa video AGP 2X, care e cea mai buna ?
SYL |
![]() ![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
riva tnt 1... Am avut eu.. O super placa, m-a tinut 3 ani fara probleme..
Inca o mai am, pe fostul calculator ![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 18 Jan 2005, 23:55 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca placa lui de baza doar agp2x, poate folosi fara nici o problema si palcile grafice care au 8x. Doar ca nu va merge la 8 ci la 2. Asa ca nu e limitat la placile batrane care au 2x.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Al Cap0nE @ 19 Jan 2005, 00:46) Chiar daca placa lui de baza doar agp2x, poate folosi fara nici o problema si palcile grafice care au 8x. Doar ca nu va merge la 8 ci la 2. Asa ca nu e limitat la placile batrane care au 2x. Esti sigur? pentru ca AGP 8x au alte alimentari care trebuie oferite de placa de baza prin slotul AGP. Si din cite stiu nu toate placile 8x au circuit de modificare a tensiunii. Poate gresesc. Cel mai bine e sa cauti pe forumul chip unde is dezbatute asa probleme-nu, nu-i fac reclama, doar ca e dedicat PC This post has been edited by diaconuliviu: 20 Jan 2005, 07:56 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Placi video agp 2x nu se mai fabrica de multi ani, si cam prea greu se gasesc acum.
Mai bine sa isi ia un GeForce2 GTS (cel mai tare din categorie), daca mai gaseste pe la baieti ca in magazine sigur nu mai sunt. This post has been edited by SilviuB: 19 Jan 2005, 08:08 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
La spot in oferta am gasit: http://www.spot.ro/categorie.php?idcat=764
Nu stiu daca e cea mai tare placa video pe AGP 2X, dar linkul respectiv i l-am indicat si colegului meu. Oricum el cauta o placa sh, nu neaparat noua. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
E buna pt 2x placa din link, numai sa fie in magazin.
Cea care am zis-o eu e pe 4x. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 19 Jan 2005, 08:02) Esti sigur? pentru ca AGP 8x au alte alimentari ca trebuie oferite de placa de baza prin slotul AGP. Si din cite stiu nu toate placile 8x au circuit de modificare a tensiunii. Sunt sigur. Si eu folosesc un gf4 ti4800 agp8x iar placa de baza are numai 4x. Oricum, am inteles ca sporul de performanta de la 4 la 8 este nesemnificativ, mai mult un moft pe care dai bani in plus. |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:41 |