| Se vinde dacia Nova fabricatie februarie 1999,alb-boreal, unic propietar, nu numai ca sunt singurul pe carte chiar nu a mai condus-o nimeni. 1600cmc. 72cp (in acte ca in realitate cativa au plecat in alta herghelie)
-kilometri pe bord 80000 dar e blocat de mai bine de 3 ani deci in realitate peste 100000 - nu a stat niciodata in garaj si este destul de ruginita, aripile fata si marginea interioara a haionului mai tare restul OK - parbrizul are o crapatura orizontala pe toata lungimea, e asa de 8 ani - un far de ceata spart, becurile arse la ambele - un far se abureste - a fost prinsa la mijoc intr-un accident acum 6-7 ani, anul trecut inca o lovitura usoara in spate dreapta rezultata cu stopul spart (inca nereparata) - luneta a fost schimbata din cauza dezaburirii acum 7 ani, acum sunt arse 3 trasee dar restul isi fac treaba - are un semering de la cutie sau motor cam obosit , se vad ceva urme de ulei pe la ambreaj - radiatorul de incalzire a fost schimbat acum 2 ani - scaunul de la sofer se misca foarte greu pe sine (fata -spate) sau chiar deloc - inchiderea centralizata nu mai merge decat pe fata - are un cass domotec de 2 lei dar o pereche de boxe alpine, pe spate, excelente (130 euro cand le-am luat acum vreo 3 ani) - i-am facut de curand alternatorul (200 Ron reparatia si piesele) - electromotorul schimbat acum vreo 3 ani - o planetara bate, poate amandoua, nu sunt sigur - mi-a cazut usita de la rezervor, o am dar nu am avut chef sa o mai pun - la motor nu am umblat
Poate mai sunt si altele de zis dar nu imi vin acum.
Vreau sa o vand nu sa o fac de ras dar consider ca mai bine dau cat mai multe detalii de la inceput sa nu mai dea omul banii pe telefon daca nu il intereseaza. Masina e in Brasov, revizia pana in martie-aprilie asigurare pana la sfarsitul anului. Pretul e 800euro, am vazut ca una care arata decent e cel putin 1400 si sigur e la samsar iar cu diferenta zic eu ca poti sa o scoti bine daca o iei pt tine, samsarul baga 200 si ia castigul. Daca e cineva care vrea sa o puna la punct pentru el nu sa o vanda ii dau si un set motor SETCAR, pe care l-am luat intr-un moment de panica acum vreo 4 ani dar nu l-am folosit, tot in banii astia.
Asta a fost povestea, ma gasiti la tel 0743562904 sau 0720062693 ( la numarul asta sa-mi spuneti din prima despre ce anunt e vorba ca e numarul de munca si l-am dat si la alte anunturi)
Numai bine!
|