vopsea, culoare
![]() ![]() ![]() |
vopsea, culoare
cmn |
![]()
|
||
![]() ... Group: Members Posts: 276 Joined: 2 June 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Culoarea e Sylver Diamant ... du-te in targ la Vitan ( daca esti din Bucuresti ) sau la orice magazin unde se fac vopseluri si gasesti ce vrei
![]() Eu am luat un spray ( nu mai stiu firma ... dar cica e "de origine" ) de la o firma d-asta si a iesit aceeasi culoare ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cmn |
![]()
|
da dar lor cica le trebuie codu ala...nu sunt din buc, sunt din pitesti dar tre sa gasesc eu culoarea pana la urma
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Le trebuie pe naiba ... vezi ca din cate stiu eu pe langa stopul din stanga e scris codul ...
dar nu stiu sigur !!! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
la mine e cum ridici haionu prin dreptul balamalei de sus ! am aceeasi culoare daca te ajuta iti spun codul de la a mea ...si eu am cumparat acum 2 sapt vopsea...1 cutie si a fost 70 ron
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
cmn |
![]()
|
da chiar te rog sa imi zici codul..e acelasi gri metalizat de la super nove nu? ala sobolan asa ..ia sa ma uit si eu in spate la haion unde zici
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Care sobolan ? Pune frate o poza ... culoarea e GRI metalizat , nu ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
IorgoS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 30 November 07 From: Timisoara ![]() |
In mod normal,magazinele care vand vopsea auto ar trebui sa aiba si un catalog-roaga vanzatorul sa vina cu el la masina si vezi la fata locului;acelasi cod sau culoare ar trebui sa fie trecuta si in C.I.a masinii
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
cmn |
![]()
|
am vb cu aia la service..si cica nu ii ajtua codu asta..acu la logan si la sandero au cod..la astea si la solenza nu mai pot sa faca nimic ..nu stiu ce sa cred..e posibil sa nu vrea vopsitoru sa ma ajute? sau nu stiu..ca eu am de reparat masina pe asigurarea lu altu..si au la poarta la servic acolo si un magazin dasta de vopseluri..ma gandesc ca daca le dau banii or sa zica..."daa acu putem sta de vorba "
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
saftonel |
![]()
|
la gorjului in piata e un laborator de vopseluri ..femeia d`acolo mi`a aratat si mie unde este codul (a iesit din magazin) ..poate gasesti acolo
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Vopsea "gri sobolan"=cod 01017=gri metalizat
Daca dai un mail/telefon la policolor iti vor spune exact denumirea actuala a vopselei. Succes. |
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
cmn |
![]()
|
aha..ms..mi`a mai zis cineva ca astia pot face culoarea...doar ca aia de la service imi zic ca nu se poate pt ca probabil aparatu ala al lor nu poate sa faca vopseaua asta si chiar daca sunt obligati sa imi faca masina ...nu vor sa dea banii sau nu stiu, pt ca asta ar insemna sa dau eu banii si defapt trebuia sa mi`o faca pe gratis
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
doviende |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 April 08 ![]() |
stie cineva care este codul de la culoarea ROSU TOREADOR (un visiniu metalizat) ?
|
--------------------
dacia
super nova
2001 CLIMA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:15 |