scartait pe spate ma puteti ajuta
![]() ![]() ![]() |
scartait pe spate ma puteti ajuta
danut_florin81 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- gl-81-aug
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. exista deja topic cu astfel de probleme , deci era bine sa il cauti intai ;
2. pe spate pot fi multe probleme , dar nu arcurile in sine fac acel zgomot , ci bucsile din capetele amortizoarelor sau tecile arcurilor , amortizoarele , bancheta , hayonul si chiar centurile de siguranta de pe spate . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
sau repartitorul de frana, la mine ala scartia.
|
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa strangi mai intai, prin portbagaj, suruburile care tin spatarul banchetei din spate.... Cel putin la mine asta a fot rezolvarea UNORA dintre scartaielile de pe spate ....
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
Dupa cum zice si nairam cam aia e problema, pune niste cauciuc intre surub si prinderea de la spatar ca sa nu mai fie fier pe fier.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
mekgun007 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 April 08 ![]() |
eu am patit la fel! scartaia ceva in portbagaj de ma innebunea si dupa multe cautari am gasit:
cauza erau suruburile care tin bancheta! degeaba le starngeam ca tot faceau si am rezolvat astfel: am pus si pe o parte si pe cealalta a banchetei intre bancheta si saiba de la surub cate o garnitura grosuta de pieleca sa nu mai faca contact saiba de metal cu partea de metal a banchetai si nu mai am probleme!!!!!! si o alta cauza unde mai scartaia rau era locul din partea dreapta sub maina cam pe la jumatate si am gasit era de la repartitorul de frana ! are o parghie cu un arc si la denivelari scartaia de ma inebunea - am dat cu vaselina pe ea si nu mai se aude nici un sunet!!!! bafta! |
--------------------
SOLENZA
1.4 MPI confort
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:05 |