DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Troncanit volan

post 10 Jun 2003, 07:04
Post #1

Group:

Warn: (0%) -----

De cateva zile am constatat un troncanit in partea din fata a masinii ,la miscarea rapida a volanului stanga - dreapta cand masina sta pe loc. Si in mers din cand in cand se mai aude cate o trosnitura in general la trecerea peste denivelari mai pronuntate. Ce sa fie? Aveti vreo idee?
Multumiri anticipate si
LA MULTI ANI FORUMULUI,ADMIN-ULUI SI TUTUROR CELOR CARE CONTRIBUIE LA INTRETINEREA SI DEZVOLTAREA ACESTUI SITE FARA DE CARE VIATA IN SN AR FI MULT, MULT MAI GREA.

--------------------
User is offlinePM
Go to the top of the page
+
clr
post 10 Jun 2003, 09:57
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Gasesti o sumedenie de topicuri pe site in sensul asta. In general primul gand te duce la ax volan inferior.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
User is offlineGalerie FotoPM
+
bogdan_o
post 10 Jun 2003, 23:40
Post #3

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

From: Bucuresti

vezi si topic-ul poc-poc-poc la volan

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
daciaclub-george
post 11 Jun 2003, 15:42
Post #4

Membru incepator

Salve! Iti pot spune aproape cu certitudine ca este vorva despre ax volan inferior. M-am confruntat recent cu aceeasi problema. S-a rezolvat la service in jumatate de ora. Nu stiu cat costa, pentru ca masina mea este inca in garantie. Oricum, sper sa scapi usor! Ciao

--------------------
+
ve
post 11 Jun 2003, 21:09
Post #5

Membru incepator

Daca s-a rezolvat in juma de ora sigur nu ti l-au schimbat.
Cel mai probabil au pus ulei pe el.

Oricum ar trebui sa ti-l schimbi daca eshti in garantie si deja ai avut probleme cu el.

--------------------
+
DSops
post 12 Jun 2003, 08:03
Post #6

Membru autentic

From: Timisoara

Axul inferior se schimba fara graba in jumatate de ora.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male.
+
mariancd
post 12 Jun 2003, 08:09
Post #7

Membru autentic

da! de schimbat se schimba repede pacat ca nu stie exact ce iau facut. daca au trebaluit si pe sub volan atunci l-au schimbat ...

--------------------
Renault Megane 2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP - PH 02 MCD
+
daciaclub-george
post 12 Jun 2003, 16:39
Post #8

Membru incepator

ve, poti sa fii convins ca nu i-am lasat pe meseriasi sa lucreze de capul lor, ci i-am supravegheat. Asa sunt eu, mai cicalitor. Deci, cu siguranta au schimbat axul. Normal ca au lucrat si pe sub masina, ridicata pe cric. Altfel ma indoiesc ca se poate schimba, asa cum trebuie, un ax volan inferior la supernova. ve, daca n-ai stiut pana acum, in situatia cand exista interes, un ax volan se schimba in jumatate de ora. Si inca ceva: cine crede ca o banala ungere cu ulei rezolva problema unui ax uzat (cu joc), se insala!
Ciao si... nu turati motoarele, ca-i cald si le zapaciti!

--------------------
+
ve
post 12 Jun 2003, 18:41
Post #9

Membru incepator

Nu am sustinut ca ungerea rezolva problemele axului volan. Dimpotriva ti-am zis ca trebuie sa ti-l schimbi. Ti-am zis ca l-au uns pentru ca asta au patit mai multi inainte sa il schimbe.
Mie mi l-au uns doar pana mi-l schimba pentru ca mergea si foarte greu volanul. E numai o solutie temporara.

Acum cu jumatatea de ora: mi-au zis la service ca planetara mi-o schimba foarte repede dar pentru axul volan sa imi fac programare ca dureaza juma de zi. Nu am pus mana pe manualul de reparatie sa verific informatia. Mea culpa.

Oricum abia ashtept sa-mi vina piesele ca deja am mai mult de o luna de cand am facut sesizarea la vc si nimic. Sper sa nu trebuiasca sa fac un drum la Pitesti sa le schimb cum au mai zic unii pe forum.

--------------------
+
post 13 Jun 2003, 09:40
Post #10

Group:

Warn: (0%) -----

Ieri am schimbat renumitul ,"Ax volan inferior".Toate bune pana aici. Numai ca azi de dimineata am constatat la mers un balans stanga- dreapta al volanului de vreo 5 -6 grade(si destul de rapid) si asta incepand din treapta 1 deci la viteze foarte mici.
Stie cineva ce poate fi?
La schimbarea axului volan se mai fac ceva reglaje la directie, pe care berbecul ala de mecanic sa fi uitat sa le faca?

--------------------
User is offlinePM
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 05:57
Forum Renault