ȚĂCĂNIT LA MOTOR!, CE SĂ FIE!?
![]() ![]() ![]() |
ȚĂCĂNIT LA MOTOR!, CE SĂ FIE!?
mekgun007 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
SOLENZA
1.4 MPI confort
2004
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Daca sunt culbutorii trebuie sa auzi ca la tractor tacanitul .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Puteai sa scrii si in topicul celalalt.
This post has been edited by AR-18-MOS: 26 Sep 2008, 18:35 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Asa fac injectoarele cand functioneaza, daca bagi ureche aproape de ele...
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Asa tacane motorul ca doar nu este electric ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mekgun007 @ 26 Sep 2008, 17:57) Am o solenza 1.4 MPI , 66000 km, și de puțină vreme se aude de undeva de sub filtrul de aer pe la motor un țăcănit continuu , nu foarte tare dar sesizabil! nu știu de la ce să fie - bănuiesc însă ,din auzite, că e posibil să fie culbutorii 1. tacanitul poate fi de la tacheti ; 2. tacanitul poate fi vechiul zgomot de diesel de la arcurile de la discul de ambreiaj ; 3. ai schimbat distributia ? 4. spui ca il auzi , nu spui si care este problema ! Deci care este problema cu acel zgomot ? Ca exista ? Nu ti se are normal ca un motor in functionare sa faca zgomot ? 5. nu este primul topic pe care-l deschizi numai pentru ca nu ai ce face ! 6. Off-topic , dar macar sa ne distram si noi , fara atac la persoana ( inca ) : uneori tacanitul este la VOLAN ! ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mekgun007 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 April 08 ![]() |
după cum spune și proverbul "cine se frige cu ciorbă suflă și-n iaurt"
de când am probleme cu masina am devenit suspicios la orice zgomot suspect sau funcționare defectuoasă și vreau să fiu pregătit pentru orice eventualitate! cred că asta se întâmplă mai ales celor care țin prea mult la lucrurile lor! fără supărare! dar prietenii(colegii de suferință) sunt înțelegători! cu respect! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
SOLENZA
1.4 MPI confort
2004
|
|
daniel8810 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 4 June 07 ![]() |
itzi spun eu ce este...curata corpul clapeta....acel tacanit l-am avut si eu adica se auzea exact sub filtrul de aer in zona injectoarelor...se aude ca niste bile un zornait finut...nu stiu cum sa-l exprim dar sigur este de acolo...la mine se auzea fix in spatele carcasei de la filtrul de aerin zona dinspre habitaclu...am dat corpul clapeta jos si l-am curatat cu spay de curatat contacte...a iesit o mizerie doamne doamne si acum nu se mai aude acel zornait...eu l-am depistat dand filtrul de aer jos ...cu o mana acceleram si cu una tineam pe corpul clapeta..cand apasam nu se mai auzea...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 august
- IS 88 DDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:02 |