Intalnire DACIA west side la TIMISOARA, 5octombrie 2008
![]() ![]() ![]() |
Intalnire DACIA west side la TIMISOARA, 5octombrie 2008
ROAD EMPIRE |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1.4 mpi
2005
|
|||
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
cand se preconizeaza urmatoarea intalnire ca pe asta am ratato..
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
nu are nimeni chef de o intalnire , sa zicem 14 decembrie? duminica? asa inainte de sarbatori ?
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
doryna88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 November 08 From: Timisoara ![]() |
Daca reusesc sa vin cu mada a mea in timisoara vreau si eu sa vin
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CS 03 MDL
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Nu avea rost sa mai fac alt topic, asa ca il poluez pe asta
![]() ![]() This post has been edited by BH 59 FIF: 11 May 2010, 22:32 |
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Primu, cap de lista!!!
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
alex_dinu476 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
vin si eu daca se organizeaza asa ceva
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004/1.4MPI
- DJ 08 EDO
|
|
melomanuu |
![]()
|
Poi si mai multe detalii nu primim?? Cand se va face intalnirea, unde se va face intalnirea, cine se ocupa de organizare...???
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Cam asta e problema,nu prea avem cine sa ne organizeze din pacate.Cel mai bine fiecare grupare din fiecare judet stabilsesc o data sau ceva,si ne confruntam rezultatele aici pe forum,si asa vedem ce si cum.Daca are cineva o idee mai buna rog sa posteze
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
melomanuu |
![]()
|
Poi eu incerc sa-i adun pe cei din TM. Sa vad cati pot aduna. Unu din voi sa adune pe cei din BH si ne mai trebe pe cineva care sa-i adune pe cei din AR. Loc in Arad este.... ne putem aduna in parcare la Armonia ca este loc destul
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
Buna , recurg si la aceasta varianta , si anume ca am nevoie de ajutor de la cineva cu logan care vrea si poate sa ma ajute sa testez un ceas de bord de logan care am vrut sa il pun pe dsn al meu si are o problema , nu imi indica nimica kilometrajul , 2 cauze pot fii ceasul sau traductorul , doar ceasul am cum sa il verific pe alta masina , pe un logan , traductorul de pe cablul de kilometraj de pe dsn nu prea am cum sa il verific , asa ca cine are logan in timisoara si a umblat la ceasurile lui sau a schimbat leduri sau orice si ma poate ajuta rog a imi lasa un pm sau mail sau orice
|
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:37 |