DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Directie defecta?

houser
post 29 Sep 2008, 15:47
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti, Baneasa

Salut tuturor! Am cumparat recent un Opel Astra h nou, achizitionat de la Opel Erebus, toate bune si frumoase pana cand intr-o zi veneam de la birou pe Sos. St. cel Mare. La intrare in Pasajul Victoriei, am intrat pe linia de tramvai deoarece erau niste gropi si denivelari, am mers circa 100 de metri dupa care am dat sa ies, fara sa imi dau seama ca decalajul intre linia de tramvai si sosea este de inaltimea unei borduri Videniene. Am tras de volan si masina efectiv a sarit de pe bordura, aveam si vreo 60-70 km/h, pe loc nu s-a intamplat nimic sau cel putin nu am sesizat eu. Dar a doua zi cum am inceput sa misc din volan un sunet se tot auzea si se aude incontinuu cum virez stanga dreapta, iar la 60 de km/h daca iau mana de pe volan acesta are un joc. La viteza mai mare de peste 90-100 jocul nu se mai resimte. In concluzie ce e de facut? Nu ma deranjeaza in mod special sunetul sau jocul volanului pot conduce fara probleme asa, dar totusi am dat ceva bani pe masina, cateva mii de euro pe jante facute pe comanda, am dat un VW pe un Opel...si nu vreau sa mi se strice si altceva. Mentionez ca acum vreo 5 ani am avut pt scurt timp o Dacia Solenza cu care nu am sarit de pe nimic sau kestii de genu, dar care la un moment facea exact ca Opelul akm. Thanks in advance!!! smile.gif

*** Adaugat de moderator (Liviu): nu cred ca era necesar un titlu in limba engleza, si ala scris gresit. ***

This post has been edited by Liviu: 1 Oct 2008, 07:37

--------------------
Opel Astra h 1.7; Renault Megane Sedan Privilege 1.6; ex. Solenza si Bora
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andy_ACS
post 29 Sep 2008, 16:01
Post #2

Yes, I'm not!

From: Craiova

- Verifica jantele si daca mai sunt ele echilibrate
- verifica la unnatelier pe un elevator jocuri la directie, planetare, brate, pivoti

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
Asi
post 30 Sep 2008, 17:45
Post #3

Camaro SS

From: Bucuresti

casco ai?

daca e ceva indoit pe dedesupt, casco acopera.. dar sa fie vizibil.

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
einstein1984
post 1 Oct 2008, 06:48
Post #4

fan Dacia

From: Bucuresti

Poate sa fie caseta de directie facuta praf. Mergi in service, ca pe forum nu se pot da diagnostice la asemenea probleme.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 00:37
Forum Renault