Lichid Spalare Parbriz, De care?
![]() ![]() ![]() |
Lichid Spalare Parbriz, De care?
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Eu am bagat toate porcariile: de la maxcar la stopgel si alte ieftinataturi si n-a avut nici pe dracu. Dar nici nu curata teribil.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am intrebat si pe topic-ul original: ce marca era lichidul?
Ex: moldochim are 2 solutii de curatat parbrizul de iarna de -20grade C: una roz mai scumpa ~11RON 5l si una albastra mai ieftina ~7RON 5l. Pe aia mai scumpa roz scrie ca nu lasa urme de calcar. Pe aia albastra nu scrie asta. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Bidonu de 5 litri l-am aruncat la tara, cand ajung acolo am sa-l caut si o sa ma uit sa vad ce scrie pe el, lichidul era albastru.
Tzasnitorile alea normale in varf erau nichelate, ce credeti? Sau albastrit :| (scuze de tz, am pus sa se inteleaga). Acum am luat de la "AutoClar" am dat 18lei din Real. 5litri. This post has been edited by razvan_3asy: 7 Oct 2008, 18:32 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
eu am pus din pic de 4 lei 5 litri si n-a avut nici pe dreacu, apa colorata .
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Cel mai bun lichid este: 1 bidon de Pur (detergent de vase stiti voi) si cam 2 litri de apa si sterge ala si mustele moarte de 2 saptamani si face si spuma dupa care ravnim toti ca la masinile mai bengoase.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() eu am luat de la mafra, concentrat scump ce este drept dar nu pateaza si curata bine |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Jet Xpert cu teflon recomand. Este ambalat la pungi de 5L roz de vara si albastru de iarna, fara miros, sterge bine si nu pateaza. Se gaseste in Carrefour, Kaufland si benzinariile Rompetrol.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce inseamna "sterge bine"?
La 22 lei am pretentia sa stearga si insectele, ceea ce nu face. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ia de chimopar:) si NU cumparati de la moldochim din ala ''eftin''.la duba,faptul ca nu am folosit-o vreo 2 luni s-au colmatat duzele din cauza ''aditivilor'' continuti de solutia de spalat.si mai mirosea si urat.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
QUOTE(vijelie @ 8 Oct 2008, 07:57) Adica nu lasa urme pe parbriz, ajuta stergatoarele sa nu scartaie, sterge si insectele "proaspete" daca insisti si dai lichid din abundenta. Sincer insectele uscate nu le sterge nici solutia special facuta pentru asa ceva de la mafra. Si apropo daca stie cineva unul mai bun sunt si eu interesat de alte recomandari. This post has been edited by crising: 8 Oct 2008, 09:21 |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
valentin_carlan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 1 January 07 ![]() |
QUOTE(bolidu @ 7 Oct 2008, 20:25) Cel mai bun lichid este: 1 bidon de Pur (detergent de vase stiti voi) si cam 2 litri de apa si sterge ala si mustele moarte de 2 saptamani si face si spuma dupa care ravnim toti ca la masinile mai bengoase. numai ca raman zoaie si dare albe pe parbiz si pe masina pe unde se scurge, detergentu de vase e facut sa fie limpezit dupa ce a curatat. |
--------------------
dacia
1410 L
1995 berlina
- B 53 PJK
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
azi am facut plinul cu ajax
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu am pus doar ce era la oferta la 5l in Metro, si nu ataca nimic.
This post has been edited by AR-18-MOS: 8 Oct 2008, 17:49 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
off topic: cum stiu daca am nevoie de lamele noi pt stergatoare de parbriz? Mersi anticipat
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
lasa dare de apa pe parbriz si scartaie (in mare parte se duc de la praf) vezi ca in bucuresti pe iriceanu ion (langa aparatorii patriei) este o spalatorie portocalie, acolo au lamele pentru logan gen vw la 25 ron setul, sapt asta le pun si eu, am pe mcv de la munca de cand este el si inca merg, la golanul meu sunt deja la setul nr 2
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Spirtul ataca si el ?
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu,dar miroase:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Eu recomand orice lichid de parbriz care face totusi un pic de spuna nu din acela de 5 L de la Cora de 3 lei (adica 3 ron/buc) care este mai mult apa. Am cumparat zilele astea unul la 10 lei / 5 L la punga
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
celebrul detergent folosit de razvan
sa va feriti |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
vrea cineva spuma? multa? solutie de geamuri CLIN in solutia de spalat parbrizul. garantat.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
de doua ori am patit cu lichidul galben comercializat de petrom sa mi se infunde sprituitoarele. probabil bulgarii nu spala bine bidoanele inainte de a le umple.
eu folosesc asta http://www.romtec-sa.ro/auto_jetx_iarna.htm , diluat cu apa la dorinta, si o zeama albastra de-i zice Parbriso claro, gasibil in metro/selgros, de asemenea diluabil cu apa distilata. |
--------------------
-
-
-
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
JetExpert aia au o gama variata de produse. Sunt cam scumpe asa ca n-am luat...
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
CriSTI68 |
![]()
|
tot dela mafra folosesc, face spuma, curata bine, nu mai scartaie stergatorul la sofer cum scartaia cu alte tipuri de solutie, si nici praful nu se mai depune asa repede pe parbriz, acum o intrebare, cum pozitionez pentru o spalare mai optima duzele ? eu acum le am sa imi bata jetul pana in oglinda retrovizoare, cand am luat masina practic ii spalam si plafonul si luneta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(ceribros @ 23 Oct 2008, 14:15) Eu recomand orice lichid de parbriz care face totusi un pic de spuna nu din acela de 5 L de la Cora de 3 lei (adica 3 ron/buc) care este mai mult apa. Am cumparat zilele astea unul la 10 lei / 5 L la punga ![]() QUOTE(hash @ 26 Oct 2008, 12:24) eu folosesc asta http://www.romtec-sa.ro/auto_jetx_iarna.htm , diluat cu apa la dorinta, si o zeama albastra de-i zice Parbriso claro, gasibil in metro/selgros, de asemenea diluabil cu apa distilata. De asta ziceam si eu ca e destul de bun......recomand cu placere ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
ydaniel |
![]()
|
ala de la moldochim infunda duzele;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Mihai_eon |
![]()
|
![]() Mihai Group: Members Posts: 364 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
asemenea lui slaiciciprian zic si eu...clean de geamuri in apa simpla face minuni,nu lasa urme,se usuca repede,face spuna atat cat trebuie,iar ca si proportie eu la 5 litri de apa pun cam 1o fasuri de alea...merge f bine
This post has been edited by Mihai_eon: 27 Oct 2008, 13:25 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti
2008 1.6 benzina + gpl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
duzele infundate se mai desfunda prin vreo metoda? ca am si eu una dubla care are cred calcar in ea dar nu am reusit sa il scot:) o fi de la produse d-astea 3 la 10 mii:) apropo era jetx in carrefour militari ieri si era 13 lei la promo.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:07 |