Dacia Logan Gri Perla, mici stufuri - probleme
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan Gri Perla, mici stufuri - probleme
Valmotor2 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 16 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- OT-87-MWM
|
|||
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
poze....
![]() Parerea mea este ca trebuie vopsit intreg ansamblu usa aripa ce ai tu afectat altfel o sa se cunoasca reparat. |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
cred ca poate fi retusat pana la prima nervura far sa se observe prea rau
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Valmotor2 |
![]()
|
Revin cu 2 poze, deci problema ar fi doar la aripa spate stanga, am inteles ca 200 ml, mi-ar ajunge sa vopsesc o aripa ?
desi am remarcat ca am si o mica problema la usa spate stanga , chiar acolo unde e buba mare, un pic indoit. Attached thumbnail(s) IMAGE_154.jpg ( Size: 252.68k ) Number of downloads: 228 IMAGE_155.jpg ( Size: 234.97k ) Number of downloads: 224 |
--------------------
Dacia
Logan
- OT-87-MWM
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
mda... ideal ar fi sa vopsesti toata aripa. usa poti s-o lasi asa, abia se vede. cred ca ajung 200ml. stiu ca pt o dacia berlina trebuiau vreo 3 litri.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Valmotor2 |
![]()
|
asta, vreau sa fac ... dar mai intai unde imi rezolv problema cu fundatura, ca doar nu aplic numai chit acolo, trebuie trasa un pic in afara, apoi restul de fundaturi mici, acoperite cu chit, si eventual vopsit apoi ....
Stiti ceva de pe aici prin zona Vitan ? 10 Oct 2008, 14:21: asta, vreau sa fac ... dar mai intai unde imi rezolv problema cu fundatura, ca doar nu aplic numai chit acolo, trebuie trasa un pic in afara, apoi restul de fundaturi mici, acoperite cu chit, si eventual vopsit apoi .... Stiti ceva de pe aici prin zona Vitan ? This post has been edited by Valmotor2: 10 Oct 2008, 14:21 |
--------------------
Dacia
Logan
- OT-87-MWM
|
|
tkx |
![]()
|
sa nu uiti sa iei si lac
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Valmotor2 |
![]()
|
lac e luat deja
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- OT-87-MWM
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.105 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie neaparat indreptata, si nu de orice tinichigiu. Acolo trebuie folosita o unealta mai speciala (nu stiu cum se numeste) care se sudeaza temporar de tabla si permite "tragerea" tablei spre exterior, deoarece dublura nu permite sa o bati din interior.
Neaparat lac (e metalizata) si vopsita toata aripa pana sus, altfel iese nasol. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:32 |