Intrebare inmatriculare auto, ... am si eu o grija pe lumea asta...
![]() ![]() ![]() |
Intrebare inmatriculare auto, ... am si eu o grija pe lumea asta...
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica te-ai dus si tu sa depasesti tot ce era in cale pe serpentine?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Poate avea numere false.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am vazut mai multe masini inmatriculate in UK/Ireland cu volan pe stanga...daca la ei se poate, la noi ce are? Iar la noi am vazut cateva autoturisme cu volan pe dreapta inmatriculate, nu mi s-a parut nimic anormal ca le faceam si eu poza in caz contrar, iar camioane/autoutilitare(de obicei din flote de costructii) nu le mai stiu numarul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am vazut mai multe masini cu volan pe dreapta .... le cumpara din UK ca sunt mai ieftine si in functie de buget le modifica cu volan pe stanga sau le lasa asa
![]() Este foarte periculos sa conduci o masina cu volan pe dreapta in Romania ( si alte tari unde masinile au volan pe dreapta ) pentru ca nu vezi daca vin masini cand vrei sa depasesti ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e vorba de periculos sau nu, e plin de colorati cu masini de Anglia dar si cu numar, astea si inmatriculate la noi mai rar, dar sunt.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia din UK pot inmatricula masini cu volanul pe stanga, pe motiv ca circula mult in Europa. Taxele mi se pare ca-s mai mari si asigurarea. Si e vorba de ceva bani, nu ca la noi.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 11 Oct 2008, 20:46) Este foarte periculos sa conduci o masina cu volan pe dreapta in Romania ( si alte tari unde masinile au volan pe dreapta ) pentru ca nu vezi daca vin masini cand vrei sa depasesti ![]() ![]() N-am zis ca nu-i normal sa circule la noi cele venite de afara din varii motive. Da' asta e inmatriculata! Autoritatile romane si-au dat acceptul ca aceasta masina sa ramana definitiv la noi si sa circule pururi la noi. QUOTE(vis-a-vis @ 11 Oct 2008, 20:47) Aia din UK pot inmatricula masini cu volanul pe stanga, pe motiv ca circula mult in Europa. Taxele mi se pare ca-s mai mari si asigurarea. Si e vorba de ceva bani, nu ca la noi. Nu stiam. Dar mi se pare o imprudenta cu mare potential de risc pentru securitatea traficului. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Vazut autogunoiera Mercedes cu volan pe dreapta inmatriculata definitiv in Romania. Cum treaba se petrecea in Timisoara iar numerele erau de Bucuresti, suspectez leasing. Da' tot mai is multe lucruri care nu se leaga.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Am un prieten care si-a adus un Volvo cu volan pe dreapta din Anglia. A facut RAR-ul si urmeaza inmatricularea. A fost fantezia lui sa aiba volan pe dreapta. Deci se poate...
Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In Mangalia era o Kia Sportage cu volan pe dreapta inmatriculata cu numere RO. Azi am vazut 2 coji de masini inmatriculate in BG cu volan pe dreapta (Ford Mondeo model mai vechi si un Dodge Neon).
Cat despre partea cu "autogunoiera"... si in Mangalia a adus primaru asta nou niste masini d-astea, dar la noi masinile de gunoi au si niste perii cu care matura soseaua si ma gandesc ca au volanu' pe dreapta ca sa vada nenea Dorel de pe gunoiera bordura... adica sa poata circula cat mai aproape de ea cand dau cu matura aia. This post has been edited by Iulikk: 11 Oct 2008, 20:48 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
acu' daca stau bine si ma gandesc, cred ca si chestia aia pe care am vazut-o avea periute. Dar nu bag mana-n foc, ca n-am stat sa ma uit prea mult, treceam o intersectie.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.rarom.ro/RO/article--Se_pot_inm...apta_--200.html
@Iulikk Dar oglinda laterala n-are nenea ala? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Muttley |
![]()
|
Deci e legal...
![]() ![]() ![]() Mai zic o data, chit ca nu conteaza, da' o fac pt sufletelu' meu... Mi se pare o idiotenie MARE ![]() In ce ma priveste, topic closed ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
In ceea ce priveste autoutilitarele alea care sterg cu matura pe la borduri, erau unele similare si pe vremea lui Ceausescu, tot cu volan pe dreapta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Era o conjuctura ca aveau volan pe dreapta, insa nu era neaparat nevoie de asta ca nea gigi sa poata sa merga pe langa trotuar, ca doar deaia are oglinzi laterale de 0,5mp patrati.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 11 Oct 2008, 20:47) Cat despre partea cu "autogunoiera"... si in Mangalia a adus primaru asta nou niste masini d-astea, dar la noi masinile de gunoi au si niste perii cu care matura soseaua si ma gandesc ca au volanu' pe dreapta ca sa vada nenea Dorel de pe gunoiera bordura... adica sa poata circula cat mai aproape de ea cand dau cu matura aia. In Arad, sunt de cativa ani de zile masini de spalat carosabilul cu volan pe dreapta, inmatriculate. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu masinile alea sunt problema Romaniei, din contra.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am vazute destule.pai autogunoierele si automaturatorile cu volan pe dreapta sunt proiectate sa vada mai bine conducatorul ,gunoiul de langa bordura:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
yeah right, a fost mai avantajos financiar pentru englezi sa le doneze sarantocilor de romani decat sa le caseze.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:52 |