Bord - demontare
![]() ![]() ![]() |
Bord - demontare
supernovaFMI |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 November 07 From: Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
MCV Van - 1.5 DCI - 50 KW - 2008
- NT 06 XCZ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
|||
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
depinde ce becuri vrei sa schimbi.eu am schimbat unele becuri pe la tabloul de sigurante, iar celelalte, de pe partea dreapta, am dat jos gura de ventilatie(grila aceea dubla) si m-am cam julit p maini putin, dar le-am schimbat p toate.aveam si unele becuri lipsa.pentru a avea un acces si mai usor, si simplu,cat de cat, tre sa dai jos masca de la bord,cea care vine de jur -imprejur la ceasuri.are 2 suruburi in partea de sos.le desfaci cu o surubelita mai lunga.bafta!!
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
dai volanu jos desfaci masca deasupra si dedesupt care inveleste manetele si dupa aceea desfaci masca de la tabloul debord scoti tabloul si schimbi becuril . Desfaci borna minus de la baterie.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ovidiu_ciprian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 August 08 From: Suceava ![]() |
VEZI AICI http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=76300&hl=BORD
SI CAUTA BINE SI CELE 2 SURUBURI DIN PARTEA SUPERIOARA A TABLOULUI CU CEASURI CA EU AM AVUT CE MA CHINUI PANA SA-MI DAU SEAMA DE CE NU IESE ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
- SV 14 WHO
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si ... ? Ce strigi? Crezi ca nu vedem daca nu scrii cu CAPS?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
e poate a purtat din greseala ochelaricu dioptri mici glumesc si io
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Adica Off-Topic, si tu.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ovidiu_ciprian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 August 08 From: Suceava ![]() |
scuze pentru Caps Lock, eram la servici si am uitat sa-l dezactivez
![]() ![]() This post has been edited by ovidiu_ciprian: 14 Oct 2008, 09:39 |
--------------------
Dacia
Duster
2014
- SV 14 WHO
|
|
supernovaFMI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 November 07 From: Neamt ![]() |
Merci! dar imi spune cineva cum se scoate butonul pt reglare faruri?
|
--------------------
Dacia
Logan
MCV Van - 1.5 DCI - 50 KW - 2008
- NT 06 XCZ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Tragi de el cu incredere! Eventual, te poti ajuta de o surubelnita: intre buton si marginea plasticului(masca tabloului de bord). Cu grija insa, se poate deforma marginea degajarii din masca respectiva.
Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
@cristi87,ca sa schimb becul de la scrumiera,numi mai arde asa de tare(aproape ca nici nu se vede)cum ar trebui sa fac?sa desfac toata partea cu ventilatie?si nici becu de la care ii dau drumu la ventilatie,numi arde.cum art rebui sa fac?
ms anticipat |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
poi becul de la ventilatie, se scoate tot prin tragere cu surubelnita la fel ca la butonul de reglare faruri.ai grija ca este un bec atipic se gaseste greu.si in partea de plus a becului este un arc, foarte subtire.ai grija sa nu sara knd il scoti.la mine s-a rupt si ii voi pune unul de bricheta cu rotita.eu mi-am facut becurile de la consola albastre, si la acest buton am dat gresh, k este tot plasticul verde.
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:00 |