Vibratie puternica, zgomot ciudat dreapta
![]() ![]() ![]() |
Vibratie puternica, zgomot ciudat dreapta
jailbreak |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 17 July 08 From: BALS, OLT ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
clima-2000
- OT-03-DCX
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ai cautat pe naiba .... vezi ca e scutul de la motor ... l-ai lovit si acum bate in catalizator
![]() 12 Oct 2008, 21:30: http://www.daciaclub.ro/probleme-dacia-sup...va-t122162.html This post has been edited by cosmin_2300: 12 Oct 2008, 20:30 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Te-ai bagat sub masina sa vezi cam care ar fi procedura de demontarea a scutului? Poate o avea niste suruburi, ceva...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cosmine ce scurt ai fost
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Rezolvare : daca poti sa urci masina pe ceva e necesar doar sa tragi ( la propriu ) de scut in jos si o sa-ti dispara huruitul ... daca nu se rezolva , il dai jos ( are 4 suruburi ) si il indrepti cu ciocanul ( unde e indoit ) si / sau ii pui cateva piulite la fiecare surub
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 12 Oct 2008, 20:34 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
jailbreak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 17 July 08 From: BALS, OLT ![]() |
Merci pt aprecieri. Am incercat sa intru sub ea si cred ca e nevoie de o rampa ca asa nu prea vad mare lucru. In orice caz merci!
|
--------------------
dacia
supernova
clima-2000
- OT-03-DCX
|
|
cmn |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 276 Joined: 2 June 08 From: Pitesti ![]() |
rek si la mimne e aceeasi problema...cand ziceam eu intr`un topic ca imi tacane motorul..defapt asta cred k e..masina a fost lovita de fostu proprietar..a intrat cu ea intr`un cap de pod si e posibil sa fi distrus ceva p la catalizator? mie mi se pare ca trage destul de bine masina...da nu mereu..uneori ajung cu greu la 140...
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:17 |