Dura Lube vs Aditivi de ulei
![]() ![]() ![]() |
Dura Lube vs Aditivi de ulei
SGN_1310 |
![]()
|
||
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK
|
|||
Sebi_Marius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 3 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus tot felul de aditivi in motorul meu si nu am simtit nici o diferenta:nici nu s-a linistit motorul, nici nu s-a racorit, nici nu am mers cu 250 la ora etc. Tu ai incercat DuraLube?
|
-------------------- Salut tuturor!
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Subiectul s-a mai discutat pe forum, merita sa cititi concluziile. Parerea mea este ca folosirea aditivilor cu teflon la motoare noi este periculoasa. La un motor vechi, cu uzura pronuntata, atunci cand nu mai ai nimic de pierdut, nu are ce sa strice.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
subiectul a mai fost discutat exact pe linkul de mai sus, multumesc.
so topic closed. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:23 |