problema motrul dupa ce este oprit mai face 2 ture
![]() ![]() ![]() |
problema motrul dupa ce este oprit mai face 2 ture
paladebn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 19 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia break
dacia break
1997
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bujiile cum sunt?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paladebn |
![]()
|
nu le-am verificat
|
--------------------
dacia break
dacia break
1997
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
Poate ai contactu nasol si defapt nu taie chiar imediat curentul la bobina .... incearca sa scoti fisa centrala cu motoru mergand sa vezi daca tot asa se opreste...
|
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
paladebn |
![]()
|
fisa centrala??adica fisa care duce de la bobina la delcou??
|
--------------------
dacia break
dacia break
1997
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(Ford_V6 @ 14 Oct 2008, 12:57) Poate ai contactu nasol si defapt nu taie chiar imediat curentul la bobina .... incearca sa scoti fisa centrala cu motoru mergand sa vezi daca tot asa se opreste... Pai daca ar avea contacul nasol , ar trebui sa ii si mearga motorul la fel , nasol si cu intreruperi , sau ... ![]() Si ca sa nu mai vorbim ca atunci cand scoti fisa centrala sa o ti cu o carpa ceva ca exista riscul sa "dansezi" involuntar ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cred ca e de la bujii, de care sunt, de cand nu-s schimbate? suspectez autoaprindere, apare atunci cand in camera de ardere apar zone in care temperatura ajunge peste limita de aprindere a amestecului.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paladebn |
![]()
|
bujiile sunt din asta iarna dar nu stiu de care sunt stiu atat ca sunt negre ca, culoare exterioara dar astazi cand ies de la servici ma uit sa vad ce model sunt
|
--------------------
dacia break
dacia break
1997
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Autoaprindere, datorita benzinei proaste, calamina depusa in capul pistonului care devine incandescenta si autoaprinde amestecul, scade puterea.Uzura segmentilor (ulei prost) favorizeaza patrunderea uleiului in camera de ardere si formeaza calamina care se depune pe unde poate si ea si in timpul mersului devine incandescenta. Redu putin dinavans, sau opreste in viteza, cu frana si ambreiajul apasate, eliberand usor ambreiajul pana la cuplare, concomitent cu rotirea cheii eliberezi totaldar nu brusc ambreiajul.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
paladebn |
![]()
|
Pistoanele sunt schimbate asta primavara si am pus ulei Elastic (Aral) 15W40 . Nu stiu cat este de prost ulei nu am experienta necesara. Intrebarea mea ce pot face in cazul asta sa schimb uleiul concomitent cu reducerea avansului?
Sau sa incerc sa schimb benzina? Multumesc PH-06-BOA Astept sfatul. |
--------------------
dacia break
dacia break
1997
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
"are" (ca "ie" doar 4, sub 50) mare treaba; daca-s prea calde pt motor, autoaprinderi, daca-s calaminate rau, la fel...
Mai vrei? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
cam aceeasi problema are si batrana lui taica-miu ... cand o opresc face ca motoarele alea de la compresor ... inca se rotesc ceva timp pana se opresc de tot ... bine ca nu face chiar asa dar ideea aia e ... se mai roteste cateva ture pana sa se opreasca ... si ce-am sesizat si nu-mi place deloc ... accelerez (nu in sarcina), dau drumu la acceleratie, ramane accelerata si scade treptat acceleratia pana la ralanti ... de la ce e problema oare ?
motor segmentat in primavara, bujii noi (sinterom cred ca cumparat saptamana trecuta taica-miu), platina noua ... |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
sa nu fi pus benzina de la petrom
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Cipiotul --- vezi ca s-ar putea sa ai cablul de acceleratie putin blocat s-au se gripeaza uneori. Faza asta am patit-o si eu asta vara cand plecam la mare numai ca la mine clapeta de acceleratie a carburatorului fiind deformata se lipea de capatul de prindere al cablului de acceleratie si dupa o depasire cand am urcat in ture a ramas blocat. Neavand unde sa opresc mi-am continuat drumul si dupa vreo 10 km cand am tras pe dreapta lasandul in treapta de viteza si luand contactul a facut pret de 2 secunde autoaprindere si a continuat sa se invarta. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
paladebn |
![]()
|
Salut. Cipiutule daca rezolvi problema spunemi si mie caci fix la fel se comporta si masina mea.Mersi
|
--------------------
dacia break
dacia break
1997
|
|
marcian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 October 08 From: buzau ![]() |
salut,si eu am patit la fel cu autoaprinderea,dar am redus putin din avans si am micsorat din reglajul relantiului un sfert de tura si acum nu mai face.
|
--------------------
dacia
1310
2000
- bz-05-hej
|
|
marcian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 October 08 From: buzau ![]() |
eu chiar am bagat gazolina
|
--------------------
dacia
1310
2000
- bz-05-hej
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:35 |