Logan de Militie - 60.000Euro, - mult mai scump decat Subaru Forester de Militie
![]() ![]() ![]() |
Logan de Militie - 60.000Euro, - mult mai scump decat Subaru Forester de Militie
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Attached thumbnail(s) image_2008_10_14_4800780_41_raportul_achizitii_ministerului_interne.jpg ( Size: 101.44k ) Number of downloads: 336 |
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai radaru si girofarele sunt scumpe ca a crescut euro.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 14 Oct 2008, 14:26) Pai depinde ce pui pe ele. Ca le poti face si de 100.000 EUR ! Pina nu stim in ce constau "dotarile" e prematur sa comentam. Iar titlul e tendentios. Nu sint Loganuri de "militie" ci pt dotarea MIRA si Min. Apararii . Cum spuneam, poti pune multe pe ele. This post has been edited by costi: 14 Oct 2008, 15:49 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(costi @ 15 Oct 2008, 00:48) Pina nu stim in ce constau "dotarile" e prematur sa comentam. "Dotarile" gen:- girofar - 7000eu - periscop - 9000eu. Aah, nu e submarin? Scuze! Continuam - covorase tricolore, cu 7 melodii (imnul national, imnul ue, chestii de-astea), impermeabile, antiglont, ignifugate - 8000eu - kituri xenon care penetreaza si smaltul dintilor - 3500eu - generator de curent pentru pulanuri gonflabile - 4000eu Mai am, mai vrei? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
din tabel vad ca ei cumara mcv 1.6 16V la pretul de 11700 Euro.
Daca ma duc eu la dealer tot obtin o reducere de 100E. La 390 de bucati cat cumpara ei chiar nu au discount deloc? In ce tara traim.......... |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, treaba va fi in spiritul dambovitean lichidata, ca a fost scandal azi la CSAT, Base' ca un politician inteligent le-a servit-o la aia de la guvern prin gura, iar aia de la guvern dupa ce au plimbat-o bine prin gura au spus ca de fapt e dulce si ca ei au facut un raport inaintat la DNA referitor la acea achizitie si ca sunt de acord cu ce a zis Base, ba chiar au si actionat inaintand raportul de control al directiei de control a MI catre DNA.
Se scuza pe la TV nea ministru de interne cu problema respectiva si dadea din gura sa se justifice. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.613 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Umbla vorba ca-i tot ceva electoral ...
This post has been edited by IRONICK: 14 Oct 2008, 16:53 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
pai altfel aflam numa daca se inchidea catre cineva teava...
cum a fost si cu militianu care statea la panda cu radaru...cum n-a mai dat l-au turnat... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
madi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 14 July 08 ![]() |
Da lasa ca si pe un microbuz de scoala fabricat la ARO se lua peste 40000 iepuroi (vorbesc de microbuzul cu 26 locuri). Dar de la 6400 euro varianta de baza , ca asta au primit majoritatea politailor pana la 60000 euro e diferenta cam mare .
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate +
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
absolut cretina reactia lui tariceanu. demagogie politica, jocuri politice, bla bla, insa nici o vorba despre faptul ca nu ar fi reale chestiile astea. Ce sa zic de ministru, adica ala a facut un control de pe 22 septembrie si cu toate ca s-au prezentat rapoarte de la nu stiu ce corp de control al ministrului, tot au ajuns actele alea la csat. Ce dracu de ministru e ala ce nu stie ce are in ograda si se face de kko in fata unei tari intregi?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Am vazut la televizor si despre duba aia de 66.000 cu dotari de 400.000+
Din ce am vazut eu la o prima aruncare de ochi aia era numai cu locurile din fata pentru oameni, in spate erau numai rafturi si lazi cu echipamente. Atata timp cat o camera profesionala de televiziune sau un proiector din studioul lui Mircea Badea costa 20.000+ de euro, unde-i problema ca un laborator mobil plin de echipamente profesionale sa coste ceva bani? Sa ne spuna echipamentele pe care au dat bani, nu doar suma globala si atat. Mai bine sa ne spuna de ce se schimba in parlament masinile ca pe ciorapi? Acolo ma deranjeaza dotarile nesimtite si masinile nesimtit de scumpe fara o justificare reala. Din partea mea la Politie sa le ia numai BMW-uri seria 6 si Lamborghini ca nu m-ar deranja. Si ca tot veni vorba, de salvari de ce nu se iau? Sau de masinile de pompieri? Nu cred ca vreti sa stiti cat costa o masina din aia echipata full dupa toate standardele. This post has been edited by Thanatos: 15 Oct 2008, 07:03 |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cam ce echipamente de >40.000 de euro crezi ca are un logan de patrulare?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa fim noi sanatosi cate "chestii" se cumpara "la secret", fara ca Marele Base sa iasa la rampa sa ne informeze ca el ne vegheaza portofelele.
Nu-i asa ca deja ati inceput sa uitati de "scandalul" cu salariile imense ale celor din companiile si agentiile de stat? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
N-are nimeni destui giga'n tartacuta pentru toate matrapazlacurile "onorabililor"!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
in spiritul cu care ne-au obisnuit, cei doi primi imbecili ai tarii (marinaru si motociclistu) si-o dau la gioale cu orice ocazie. si fara pic de jena.
nu stiu ce noutate a spus baselu de va mirati asa. astea is chestii vechi. se intampla de cand e lumea si pamantu'. oare abia acu s-a prins baselu care-i treaba cu achizitiile astea din bani publici? ex: la cineva la scarbici (nu zic la cine, da' e institutie de stat) s-au dotat baietii cu logane 1.5 dci ambition. culoare alba + dotarile obisnuite unui astfel de model. fara nici o imbunatatire si dotare suplimentara. pret de achizitie ptr una bucata logan: 18.000 euro. la altcineva la scarbici (tot institutie de stat) s-a luat octavia kombi. 1.9 tdi. dotari: aer conditionat. atat. pret achizitie: 23.000 euro. la altcineva se cumpara pixuri, coli xerox si alte rahaturi d-astea la preturi triple fata de orice magazin. in alta parte (tot institutie de stat), mobilele achizitionate (nokia E50) au costat 15 milioane lei/bucata. oriunde ai cauta, E50 nu sare de 8 mil la liber. asa ca nu-i nici o noutate cu astfel de achizitii. io as vrea sa am o firma de papetarie si sa am contract c-o institutie de stat. sa le livrez hartie, pixuri si scotch. as fi boier. asa ca baselu sa ma lase cu mirarile astea ale lui, de copil tembel. alo, tati, ai fost ministru, primar, senator si ce dracu oi mai fi fost tu. pe vremea aia nu se facea la fel cu achizitiile astea? tu oi fi facut achizitii la minister si la primarie numai pe corecte? pe de alta parte ce zice baselu e perfect adevarat. se fac magarii mari pe banii statului. dar ma enerveaza, cum il apuca pe el grija de banii nostri, taman acu in campania electorala. pe el si pe altii ca el. adica 4 ani n-au zis nimic si acu', brusc, ii apuca grija de noi. scarba mi-e de indivizi d-astia. taricene, ia-i tata pa toti pa harleyu' tau si infigeti-va in primu' pom de pa marginea drumului. cu 200 la ora. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa lasam caterinca la o parte si sa-mi spuna si mie cineva ce dotari de 40.000 euro se pot pune pe o masina de 11.000?
Ca nici la Rolls nu exista suficiente dotari pentru acoperirea sumei! Eu nu pricep! Ah, ca e un ciolan pentru un taran care trebuie si el sa manance ceva la final de mandat, asta e altceva! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CGB |
![]()
|
pai intai sa explice care-s dotarile alea de 40.000. sa zica: uite pe masina de pulitie rurala s-au pus urmatoarele si au costat atat. si la ce masini se refera. la alea de pulitie rurala, la alea care au si radar....etc?
ptr ca dotarile sint diferite de la masina la masina. plus ca aceiasi dotare poate costa mai mult la o masina decat la alta. e chestie de cat de usor se adapteaza dotarea respectiva la masina. si montatul AC-ului, are un pret la logan si alt pret la mertan. dotarile astea (radar, camera video, statie, girofar...etc) n-or fi ele chiar asa ieftine. da' nici cat zic ei n-au costat. poate-s undeva pe la mijloc preturile reale. oricum n-o sa aflam niciodata adevarul. o sa fie agitatie acum (mde campanie electorala si tre sa arunce cu rahat unii in altii), iar dupa alegeri o sa fie liniste si pace. si-or sa faca tot la fel. oricum astea is mizilicuri pe langa marile tunuri care se dau. sa nu uitam ca umbla vorba ca delta dunarii ar fi a lu' vantu. guvernator peste delta e chiar omu lui. asta afacere!! This post has been edited by cristib: 15 Oct 2008, 08:35 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Echipamente observate de mine pe o masina de Politie:
1) RADAR cu camera de filmat si aparat de inregistrat. 20.000 EUR aprox? 2) Statie de emisie-receptie 5000 EUR 3) Girofare 10000 EUR Mai puneti voi preturi AOLEOOOO aproape 400 de radare in TARAAA???????? 'ai sa-mi trag una! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Solon @ 15 Oct 2008, 08:07) Hai sa lasam caterinca la o parte si sa-mi spuna si mie cineva ce dotari de 40.000 euro se pot pune pe o masina de 11.000? Ca nici la Rolls nu exista suficiente dotari pentru acoperirea sumei! Eu nu pricep! Ah, ca e un ciolan pentru un taran care trebuie si el sa manance ceva la final de mandat, asta e altceva! dotarile au prea putin de-a face cu tipul masinii .... ca pui girofar pe logan de 10 miii sau pe ML de 70 de mii cam tot aiai e .... parerea mea ca pba e pusa un pic aiurit (tipi dealtfel presei din Romania) se face caz de faptul ca LOGANU' e scump .... si nu dotarile ..... care dotari la o analiza cat de cat pertinenta se pot dovedi a fi si inutile ..... neaplicabile la conditiile din romania dar .... deh .... amu' in prag de alegerii trebuiesc justificate intr-un fel cheltuielile bugetare.\ am vazut echipament ptr identificarea numerelor de inmatriculare montat pe .... solenta de politie ..... cat mai face acum o solenta? 3-4.0000 Euro .... cat costa echiopamentul ???? ... peste 25.000 Euro |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.613 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ga!nusha @ 14 Oct 2008, 18:23) pai altfel aflam numa daca se inchidea catre cineva teava... Intreaba-i pe aia din corpul de control de cand stiau si cum se pregateau de stire ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(Mirciulik @ 14 Oct 2008, 16:55) In tara in care salariul minim pe economie este cat este si nu se poate mari ca deh ... creste inflatia, iar unii smecheri de la agentiile guvernamentale castiga pana la 50.000 euro/luna ![]() ![]() http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Pol...at-demisia.html In tara in care deputatii si senatorii patriei iau bani de la buget sa isi inchirieze locuinte de serviciu in Bucuresti (2500 lei / luna) iar unii dintre ei sunt milionari in euro ... unul dintre ei este in Top 700 Mondial (vazut aseara la emisiunea Nasul pze B1TV); In tara in care platim pretul cel mai mare la gaze si energie dintre toate tarile UE cu toate ca avem gaze naturale in subsolul patriei (dar deh ... l-am vandut strainilor ![]() In tara in care daca hotii de la ANRE sunt depistati cu nereguli a doua zi sunt facuti deputati... In tara in care cei care au devalizat banci si au subminat economia tarii sunt invitati la talk-showuri (unii au chiat televiziunea lor proprie) sa-si dea cu parerea despre economia tarii iar cel care fura o paine sa aiba ce manca este arestat pe loc si prezentat la toate programele de stiri drept cel mai mare infractor/terorosist in viata ... Si lista poate continua .... Asta e minunata tara in care traim .... pacat ca e locuita ![]() This post has been edited by ionut.tanase: 15 Oct 2008, 09:44 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate in pretul repsectivelor autoturisme e inclus si un contract de intretinere pentru primii 2 ani de exemplu. Chiar e stupid dsa ne dam cu pararea daca nu vedem si o lista de dotari.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce citesc pe aici , ma apuca bataiala!
Cum dracului sa coste girofarul 10.000 euro? Sau radarul 20? E un pret imens! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CGB |
![]()
|
nu stiu daca o costa atat, da' gandeste-te ca nu face oricine girofaruri si radare. si apoi ia zi cat e un bec d-ala economic de calitate. pai e destul de scump. d-apoi girofaru'.
nu le iau apararea, dar hai sa nu vorbim fara sa stim. si apoi astia in presa mananca si rahat mult. plus ca prezinta stirile in asa fel incat sa intelegi ce vor ei. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
boris_74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 January 08 ![]() |
eu stau si ma intreb : cand la tv se dadea stirea ca toate ipj-urile din tara se doteaza cu 20-30 de loganuri(1-2 se mai pierdeau pe drum, ditruse in accidente rutiere
![]() |
--------------------
renault clio
symbol fidji 1,5 dci 85 cp
2008
- BR-01-KHV
|
|
CGB |
![]()
|
da' de la revolutie incoace nu s-a dotat politia cu masini? de ce nu s-a intrebat nimeni cat o costat. i-a gasit grija acu'.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Copii mosului, nu va mai luati chiar asa, orbeste, dupa media.
A existat o versiune de utilitara cu echipare de 60K dar nu toti lunganii politiei sunt la pretul asta. Cu preturile aiuristice, de la agrafe pana la autoturisme, ce va mirati? Are rost sa va macinati neuronii exclamand "Cum ... 'sii!" din doua-n doua? Unde sunt achizitii publice e rost capatuiala. Si gura lor tre' sa manance! Stiti voi! ![]() Revoltator este cum se "descopera" tocmai acum toate cele! Mai, sa fie! Pana acum au fost cu totii plecati pe undeva de n-au vazut nimic! LE ![]() This post has been edited by adi_ar: 15 Oct 2008, 11:31 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
CGB |
![]()
|
ce i-as hacui pa toti cu maceta. de la basel si taricel pana la ultimu' senator.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Solon |
![]()
|
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...-78750--bucata/
Ia uitati ce scrie:27,4% din valoarea totală ![]() ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sincer eu nu inteleg de ce nimeni nu spune care sunt acele dotari, cu preturi si tot tacamul.
Numai declaratii generale. Plus ca nu inteleg de ce aceasta discutie in CSAT? E o problema de securitate nationala de trebuia discutata in CSAT? O fi o problema de parchet, de DNA, dar de ce de CSAT? Iar declaratiile lui David ca a inaintat materialele la DNA nu spun nimic, nu a spus ca a gasit nereguli, ca au fost preturile majorate fata de cat trebuia. Daca DNA va gasi ca preturile sunt corecte si ca nu exista motiv de urmarire penala? Atunci de ce a fost acest circ? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 19:17 |