Asirom nu da catalizatorul lovite, catalizator lovit
![]() ![]() ![]() |
Asirom nu da catalizatorul lovite, catalizator lovit
mihaib32nfs |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Cum mama zmeilor nu fac astia despagubire ????
Ai ceva fransiza ? Ce explicatie ti-au dat??? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
hehehehe cand ziceam eu sa nu faceti asigurare aiurea in tramvai nu asculta nimeni si se bucura la bonuri si alte frectii...nu il dau pe baza principiului ca ies bine noxele...si asta ii acopera...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
pai mai da-i un ciocan la catalizator frate si rupe-l in 2...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Xpert |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 20 January 05 From: Campulung Muscel ![]() |
eu am casco asirom si am avut aceeasi problema. De fapt am lovit catalizatorul. Masina mergea, trecea si de 2500, dar cred ca se facuse cioburi ceramica din catalizator, ca se auzea un vibrat dinauntru. Am mers la asirom, si i-am convins ca e de datoria lor sa cotizeze. A fost un pic de efort, dar pana la urma mi l-au schimbat ei. Practic face exact cat am platit casco in cei doi ani.
Nu stiu ce-i si cu tara asta... |
--------------------
Renault
Symbol 1,4 8V 75CP
Fidji aprilie 2006
- VL-*** La urma urmei automobilul este numai un mijloc de locomotie!
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Nu am fransiza,este full casco.Mi-au zis ca vor sa-l taie sa vada daca este spart fagurele,cei din service sau speriat ca nu au mai auzit pina acum asa ceva sa deteriorezi o piesa buna(dupa parerea lor) sa demonstreze dupa taiere ca frate piesa este buna,ca tot agendul lor constata,nu au luat in considerare nici parea mea ca masina nu merge si sa imi rezolve problema,ca de la accident mai mult 2500 de ture nu mai prinde si au ridicat din umerii>Sfat nu va faceti casca la airom ca cu timpul asa o sa faca cu toti care au catalizator.
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Fa gura maxima, la toti directorii pe care-i dibuiesti. Bate-te cu ei pana in panzele albe, mai da-i dracu de aici. Strange hartii de la toti, de la service, de la ei cu refuzul de despagubire, si apoi sesizeaza CSA. Ar trebui ca nenorocitilor astora sa le tiuie falimentul pe la urechi, insa, asybo2002 are dreptate, punem botul repede la cupoane, brichete si alti rahati.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Am fost astazi din nou la asirom si mi-au spus ca de anul acesta catalizatoarele se vor taia ca sa vada daca sau spart din cauza accidentului sau daca sau stricat din cauza functionarii.Iar ca noua clauza se va adauga in contract ca nu se vor mai schimba catalizatoarele,deci deschide-ti bine ochii si intrebati cel ce va face asigurarea despre chestia cu despagubirea tobei catalitice.Deci nu va mai faceti asigurare la asirom ca incep sa fie porci,am auzit de un prieten ca asig tiriac sunt de treaba.
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Pai daca am un accident si se face praf motorul si alte piese de ce asiromul s-ar mai deranja sa repare masina ca asa motorul sau alte subansamble sunt vechi,deci peste o suta de mii de km asta o sa aud de la asirom sau o sa auda cei ce au asigurare,din pacate in contract scrie ca esti asigurat la avarii,ciocniri,izbiri,si dupa felul cum arata sigur nu este o simpla lovitura usoara,poate vrei sa iti pun si poza cu scutul motorului sa vezi ce bine arata.
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pana una alta tu ai un contract "pe stil vechi", deci el trebuie onorat in forma in care era cand l-ai semnat. E treaba lor daca sunt curiosi sa-l vada pe dinauntru. A fost lovitura pe dedesubt, catalizatorul a suferit, trebuie sa despagubeasca. Solicita-le in scris raspunsul lor oficial si in functie de asta vezi cum inaintezi. In nici un caz, parerea mea, sa nu te gandesti ca e mai bine sa-i dai tu un ciocan sau alte alea. Pune-i mai bine pe cei de la service sa dea o constatare in scris cu situatia masinii si a catalizatorului.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe firul ideilor lui sstanescu, cu constatare service, cu contract asigurare "pe stil vechi", cu constatare politie ai sanse EXTREM de mari sa castigi si un proces.
Plus reclamatii la CSA (sa stii ca astia chiar faca niste cercetari), la ANPC, mai bagi niste scrisori si la presedentie (nu rade!). Daca dupa toate reclamatiile astea nu o sa-ti despagubeasca catalizatorul, mai bagi o intrebare pe aici, dar nu cred ca va fi nevoie... Dar inainte de toate, mori cu ei de gat pana iti dau un raspuns scris ca nu-l deconteaza. Si semneaza cu obiectii pe constatarea constatatorului lor (fisa aia A4 intocmita de constatatorul lor) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Asa arata catalizatorul taiat,daca nu arata asa sa va luati gindul de la asigurarea catalizatorului[attachmentid=4843][attachmentid=4844]
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
valic |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 January 05 ![]() |
QUOTE(mihaib32nfs @ 28 Jan 2005, 22:31) Asa arata catalizatorul taiat,daca nu arata asa sa va luati gindul de la asigurarea catalizatorului[attachmentid=4843][attachmentid=4844] frate, e facut zdrente! ![]() ce mai, avetzi grija, ca a venit sezonul accidentelor! ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina Li
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
sa dat la schimbat,dupa 2 sapt de cearta cu agentul directorul,ei se asteptau cind il taiau sa fie bun,agentul mi-a spus ca sau mai taiat catalizatoare si erau bune,asa fratiilor daca se dau la taiat si el e bun ati pus-o de 13mil,asigurarea daca il taie si este bun ei nu va despagubesc,Concluzie>Schimbati-va de la asirom si astra cu asigurare la tiriac astia nu taie cataliz,si nu fac alte chestii pe care le fac astia de la asirom
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
trecand peste ineptia ideii in sine ca un catalizator lovit mai poate functiona avand in vedere particularitatile lui constructive, cererea de a-l taia e o gogomanie si mai mare...daca imi arata cineva cum, la un catalizator si ma refer chiar si la unul nou ca sa fie si mai interesant, poate sa taie tabla cu flexul fara a afecta ceramica eu platesc zece...chiar vreau sa pot vedea asa ceva...ce dracu mai oamenilor cum puteti sa va lasati mintiti si pacaliti in halul asta!!!
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
daca ai asig la asirom du-te la un inspector si intreaba-l si mie mi se pare ciudat ca odata taiat sa nu se distruga fagurele,dar astea sunt conditiile lor aberante si trebuie sa te supui solutiilor lor.Ca fapt divers fa un test si du-te si intreaba.
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Treaba loc. Nu vad de ce va plangeti ca il taie cu flexul. Daca nu ii duce mintea asta e. Cand pune flexul pe tabla catalizatorului o sa distruga si ceramica (ca tabla e lipita de ceramica, nu sta fagurele in suspensie) si atunci la constatare (chiar daca inainte poate ceramica era intreaga) o sa se vada ca este distrus. Acum, nu stiu cine poate face diferenta intre bucatile sparte la taiere sau alea sparte de la accident. Axa ca o sa dea inlocuire c nu au de ales si problema e rezolvata.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
unde nu da dumnezeul nici omul nu cere,nu au cap ,diferenta o face el cumva ca al meu era facut si praf fagurele mai era 3 bucati
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
mai, da e chiar mai simplu. nu vor sa schimbe catalizatorul ca poate era prost anterior accidentului. carcasa e stramba din accident. sa il taie sa vada ce e cu el si daca fagurele e bun, sa ii schimbe doar carcasa ca pe aia clar ai avariat-o in accident.
nu acum pe bune, mori cu ei de gat sa iti dea catalizator nou. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
din fericire mi-au dat si catalizatorul la schimbat
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
f_zoltan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 31 March 03 From: Petrosani ![]() |
Nu stiu daca la alte societati e la fel (la Asiban am avut experiente net mai bune), dar la Asirom masina facuta varza total nu a beneficiat de daune totale nici cu slujbe, inspectorul a luat spaga oricum, dupa care suma despagubirii a fost jenanta fata de real.
In concluzie Asirom nu exista pentru mine, indiferent de reducerile pe care le ofera, ca sunt rechini. Iar in ceea ce il priveste pe inspector ... Dumnezeu nu bate cu parul. O veni si randul lui. This post has been edited by f_zoltan: 6 Feb 2005, 23:03 |
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|
MariusWsW |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 9 May 04 ![]() |
In concluzie lamuriti-ma si pe mine cu treaba asta...se mai da catalizatorul la inlocuit sau nu?-La asirom desigur,pe casco
|
-------------------- Omului ii trebuie 1 an sa invete sa vorbeasca si o viata sa invete sa taca...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bineinteles ca se da. Vreau si eu sa-l vad pe lucratorul din service care taie catalizatorul cu polizorul si nu reuseste sa sparga fagurele de ceramica dinauntru...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Ei numai dau daca nu este taiat,ca smecherie o sa va trimita sa va face-ti noxele,dai niste spaga lui ala sa le scoata proaste si numai ai probleme,ca verificarea daca este spart fagurele demonteaza catal ca se da usor jos si vezi daca se aude ceva cind il zdruncini daca da atunci nu este nici o problema cu taiatul,daca nu se aude mai da-ti citeva fara a ramane urme pina se aduce ca se misca inauntru.Dupa faza asta va duce-ti sa va faca constatarea la asigurarea.Eu am fost la un pas sa nu mi-l de-a daca nu as fii fost de acord cu taiatul.Iar pt cei ce nu cred sa intrebe la asigurare ca nu de tampit am deschis topicul asta,ca pe viitor sa nu aveti si voi pt cu asiromul.Iar un agent mi-a confirmat ca cataliz este garantat 30000km iar cei ce aveti masini mai vechi da unde nu stie el ca nu sa infundat din cauza benzinei si nu din cauza loviturii care a suferit-o recent.Fratiilor nu glumesc astia fac probleme mai ales agentia din Ion Ghica,fiindca au schimbat de pomana multe catalizatoare si nu mai l-e convine sa dea deoarece masinile sunt vechi si piesa scumpa si incearca sa te duca cu zaharelul
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:16 |