colet spre america, cu cine?cu ce?
![]() ![]() ![]() |
colet spre america, cu cine?cu ce?
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Recomand DHL!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
da te rog detalii daca ai avut de a face cu ei.
|
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pentru colete trimise in tara, pretul este cu putin mai ridicat decat la Posta Romana, sau PrioriPost. Acum, depinde si de greutatea si volumul pachetului. Cat in afara tarii, nu prea stiu, cum se descurca, dar nu vad de ce s-ar descurca mai rau decfat in tara.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Depinde cat de repede vrei sa ajunga, daca e fragil coletul...
Cred ca cel mai ieftin e prin posta (cred ca trebuie sa trimiti de la un OP vama, pt ca e expediere in afara UE). Poti incerca o intrebare la FedEx (astia ar trebui sa stea bine pe relatia cu USA) sau UPS. Ar mai fi gigantii care opereaza in nume propriu in RO, cum ar fi TNT-ul sau DHL-ul, vezi care iti da pret mai bun (unii au si calculator de tarife pe site...). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Firmele astea mari te cam usca de bani. Poti prin posta daca nu ii graba mare, OP vama, cum o zis GoGu, io tot prin ei trimit in Israel, si mai fragile si colete normale, au tarife acceptabile si ajung tot timpul intacte la destinatie, doar ca dureaza cam 7-14 zile.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Stiu ca la firma pentru care lucrez pachetele din America vin cu UPS-ul.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Prin DHL am trimis acum vreo 2 ani niste acte catre UAE. M-a taxat pentru 0.5kg (am inteles ca asta e minimum), si am platit 200lei. M-am interesat in mai multe locuri si la DHL a fost cel mai ieftin (in momentul ala, acum poate s-a mai schimbat piata). Prin TNT plateam aproape dublu.
Plicul a ajuns la destinatie a doua zi. Nu stiu cum e la colete, dar tanti de la primire m-a pus sa desfac plicul in fata ei si mi-a dat un ambalaj de-al lor. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
deci ar fi asa:
dhl, ups. ce e asta "op vama"? fed ex cum e? |
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Oficiul postal vama sau asa ceva, http://www.posta-romana.ro/index.jsp?page=...&serviciu_id=57, si mai nou cica au si curierat rapid extern.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Trimis in Canada colet mare prin Posta Romana, 110 lei, 1 week.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
multumiri tuturor!
![]() |
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu te duce la Posta romana, ca daca prinzi o oficianta nervoasa te da afara si iar faci topic pe aici. Firma unde lucrez foloseste DHL, si au destule colete internationale. O prietena primea marfa din italia (colete mari cu bijuterii) tot cu dhl.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
FedEx e cel mai ieftin dintre curierii rapizi cu livrare door-to-door. Cel mai si cel mai ieftin iesi daca te duci la un comisionar vamal (recomand Aldo Rom) si face ala transportu'. Toata chestia e c-o sa-ti ajunga coletul dupa cca. o saptamina.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 21 Oct 2008, 14:37) Nu te duce la Posta romana, ca daca prinzi o oficianta nervoasa te da afara si iar faci topic pe aici. Firma unde lucrez foloseste DHL, si au destule colete internationale. O prietena primea marfa din italia (colete mari cu bijuterii) tot cu dhl. de ce sa ma dea afara sefule?i ai zis tu ceva de mine? ![]() ![]() |
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
s-au trimis vreo 10 pachete separate cu dlh de la noi de la liceu si toate au ajuns f bine(unele in houston, altele in san francisco)
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
da si un pret, si dimensiunea aproximativa a pachetelor, sa fac o comparatie!
|
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si noi tot DHL folosim... din pacate, de cateva ori am trimis ceva fragil... si a ajuns rupt...dar nici noi nu ne-am chinuit sa impachetam bine
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 21 Oct 2008, 13:37) Nu te duce la Posta romana, ca daca prinzi o oficianta nervoasa te da afara si iar faci topic pe aici. Acum mai depinde si cu ce fața te prezinti la oficianta ....This post has been edited by IRONICK: 22 Oct 2008, 10:24 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:33 |