Record pe DN1, 500 km/h cu o mașină de 15 ani
![]() ![]() ![]() |
Record pe DN1, 500 km/h cu o mașină de 15 ani
Stefan |
![]()
|
||
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca avea 500 la ora nici mama radarelor nu il lua! parca pe discovery au dat aia ca de la 280 nu te mai ia radarul...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Si mai ziceti ca Renault nu e masina buna.
|
--------------------
-
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"pe discovery au dat aia ca de la 280 nu te mai ia radarul... "
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu, la 280 km pe ora sau cat au zis aia discovery viteza masinii nu mai poate fi masurata din cauza ratei de refresh a radarului. Orice viteza peste si sub cea de mai sus se masoara.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Data viitoare o sa vedem amenda pentru viteza pe negativ...-500km/h
![]() "Politia Romana: noi abrogam legile fizicii!" |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE În clipa aceea, s-a decis să ceară autorităților licență și culoar de zbor. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
500 km/h cu o masina de 15 ani? Sigur, ......
![]() |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A se înlocui mai sus Discovery cu Top Gear.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
dupa diverse pareri cititi aici:
plus ca viteza nu era nici macar 280... era 170 si un pic de mile deci mai putin de 280, si Maersk avea dreptate...erau cei de la top gear. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
apropo, chestia asta functioneaza doar pentru camere video gen Gatso, nu si pentru radare, m-am exprimat prost mai sus, eram obosit.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
...si am asa o banuiala ca va plati amenda si toate cele....
Aparatul e omologat, in parametrii de functionare ca doar e singurul cu viteza asta, etc... Cf. legii va plati... Aaaa ca nu poate atinge viteza sau mai stiu eu ce....Pentru un cap de creta nu va conta. Asa cum ala de a trimis amenda nu s-a sinchisit sa opreasca amenda ca se face de rahat, asa va fi interpretat cf. legii si omul nostru va plati ... LE: Daca se va lega de aparatul radar si va scapa de amenda pe tema asta, e f. interesant de stiut cum a facut ptr ca astfel nici un aparat radar nu functioneaza si va putea fi contestat ![]() This post has been edited by dantes: 21 Oct 2008, 13:43 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Bine macar ca la noi pedeapsa nu e in functie de viteza, deci si la 500 km/h e aceeasi amenda si aceeasi suspendare de permis ca si la, sa zicem, 200 km/h...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vorbim ca sa fie.
Au spus politistii la tv ca a fost o eroare a lor si ca i se va anula PV-ul. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
ce bine! altfel trebuia sa primeasca licenta de zbor
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu eroarea o inteleg, ca asta e, se mai intampla... Dar cum sa trimiti PV-ul asa ?
Daca erau 200 km/h mai era plauzibil... Dar deja de la 300 in sus trebuia macar 1 cap de creta sa se prinda ca ceva nu e bine... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
"Sefu', ce scrie aici? Ce viteza avea asta? E ceva cu doi de zero"
"Ba, lasa detaliile, daca e cu doi de zero stie radaru ce stie! Amenda!" |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma leg si eu putin de jurnalistii senzationalisti!
![]() Masina e o Laguna 1.2 Estate, adica fabricata cel mai devreme in 1998. ![]() 2008-1998=10 an vechime maxima! De unde au scos ei 15??? ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE Vorbim ca sa fie. Au spus politistii la tv ca a fost o eroare a lor si ca i se va anula PV-ul. Eh, i se va anula pentru că a făcut omul valuri și s-a aflat. Dar cînd l-au scris nu le-a păsat. Tîlhari nenorociți, buni doar să scrie PV-uri pe bandă... ![]() E ușor să zici "îmi pare rău, a fost o greșeală" după ce ești prins cu mînă-n sac și te dă la televizor. Imbecilul ăla ordinar care a scris PV-ul, l-a scris cu mîna lui. El cu mîna lui a pus acolo un cinci și doi de zero. Apoi l-a trimis. L-a durut fix în cot, "las' să plătească, dă-l în mă-sa, dacă nu-i convine e problema lui". Asta nu-i greșeală. Greșeală e cînd scrii 21 în loc de 22. Dar să scrii cu mînuța ta proprie 500 km/h pe un PV fără să-ți dai seama e imposibil. Și se mai miră pe urmă că face lumea bancuri cu polițiști. Să trăiască poliția rutieră, instituția cu coeficientul putere/inteligență cel mai ridicat din țară! This post has been edited by VladSoare: 24 Oct 2008, 14:59 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
renault_hyundai |
![]()
|
![]() Sunt german.Comentarii? Group: Members Posts: 22 Joined: 30 September 08 ![]() |
Pe mine mau prins cu laguna cu 100 pe dn1 si au scris acolo 1000 la ora.Asa ca....................
|
--------------------
O masina
De la dealer
Intr-un an Imposibil de crezut dar am Koleos.Mai exista si o laguna si un hyundai tucson(posibil de vanzare).
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Păi m-am gîndit și eu că o fi pus un zero în plus, dar atunci ar fi însemnat să-i dea amendă pentru 50 km/h, ceea ce nu prea cred. Pe DN1, pe segmentul cu camere, limita e 70 în localități.
Iar să scrii 5 în loc de 1 sau 2 din greșeală (să zici că ar fi avut 100 sau 200) nu mi se pare plauzibil. Mai plauzibil mi se pare să fi prins radarul ceva interferențe și să fi afișat aiurea, iar capul de cretă să-și fi frecat mîinile de satisfacție că a prins unul gras. This post has been edited by VladSoare: 24 Oct 2008, 15:07 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 24 Oct 2008, 14:55) Imbecilul ăla ordinar care a scris PV-ul, l-a scris cu mîna lui. El cu mîna lui a pus acolo un cinci și doi de zero. Apoi l-a trimis. L-a durut fix în cot, "las' să plătească, dă-l în mă-sa, dacă nu-i convine e problema lui". pai nu a scris pv cu manuta lui, omul a primit o instiintare din-aia standard scoasa din calculator, nu un pv de amenda. acum ma intreb urmatoarele: daca s-a putut strecura o greseala in procedura asta automata de determinare a vitezei si imprimare a instiintarilor de depasire a vitezei, cine stie cate alte erori s-au facut, dar 'victimele' fie nu si-au dat seama ca au fost tepuiti din cauza ca diferenta era prea mica, de cateva zeci de km/h, fie nu au putut demonstra ca au dreptate pentru ca radaru era vezi domne verifocat metrologic! acum a fost chestia cu viteza asta absurda, dar daca are 200 in loc de 500 ma intreb daca era atat de usor de demontat asta in fata politistilor! sau na, 150 la ora cand omul mergea cu 80... ![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dantes @ 21 Oct 2008, 14:42) Aparatul e omologat, in parametrii de functionare ca doar e singurul cu viteza asta, etc... Cf. legii va plati... Nu va plati, cu toate omologarile lui peste. Imposibilitatea acelei viteze este evidenta si orice instanta va anula PV-ul de nu vor avea aer. Insa problema e alta: daca acel radar "omologat" a dat o astfel de gherla, cate gherle a mai dat pana acum? Cati au platit amenda nereala? Insa eu cred ca acea instiintarea nu a fost automata, ca nu cred ca au pe instalatiile ale de pe DN1 recunoasterea automata a numarului si eliberarea automata a instiintarilor. Eu cred ca tot un politist a scris, cu manuta lui, instiintarea respectiva. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
a gasit careva poza pe net?
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th June 2025 - 10:09 |