ulei pe filetul bujiilor, e normal?
![]() ![]() ![]() |
ulei pe filetul bujiilor, e normal?
alin_xyk |
![]()
|
||
![]() membru ambitios Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|||
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
sunt foarte bune bujiile astea dar sa le faci distanta la 0.7 mm (ele din fabrica vin la 0.6 mm);ulei pe filet nu e de bine la alea 2 pistoane unde zici ca e ulei pe filet e ceva neregula;arde ulei acolo
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ai consum de ulei?
si da,dunt fff bune eyquem-urile;) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
alin_xyk |
![]()
|
Unde vad daca am consum de ulei? Ca nu o sa-i fac schimbul prea curand sa vad daca mai sunt 3 litri. Multumesc pt raspunsuri.
![]() |
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
pe joja...
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
alin_xyk |
![]()
|
Stiam ca pe joja, dar daca am perderi mici de ulei, astea nu se observa pe joja.... Stiu eu, gen cateva picaturi pe zi.... In fine. Dar daca iese fum mai negru ca pana acum pe teava de esapament, ce inseamna?
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
pai cateva picaturi nu importa atat de mult. te uiti azi sa fie nivelul maxim, (masina pe plan drept si cu motorul oprit de mult, sa aiba timp sa se scurga uleiul in baie), apoi te uiti peste 100 de km de exemplu. este diferenta, iei 1 litru, completezi si aproximezi cat ai completat. sau vezi in cati km consumi tot litrul acela de ulei.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
nu fum negru, ca ala e de la combustibil de regula motor inecat, de la consumul de ulei scoate fum albicios care nu persista in aer...
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
alucard |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 October 07 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(nelu_1985 @ 23 Oct 2008, 19:37) nu fum negru, ca ala e de la combustibil de regula motor inecat, de la consumul de ulei scoate fum albicios care nu persista in aer... corectez sau mai bine zis adaug,daca masina arde ulei(il consuma) fumul este albastru si persista foarte mult timp , are si un miros greu diferit de cel normal de esapament,fum alb fff mult de obicei reprezinta benzina cu apa,sau faptul ca intra lichid de racire in cilindri |
--------------------
DACIA
berlina
1310 Li 2001
- HD 05 GXN Singura constanta e inconstanta!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:32 |