Ajutor cat de repede se poate!
![]() ![]() ![]() |
Ajutor cat de repede se poate!
west09 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
1988
|
|||
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
sa dea semne de calare?!!! uleiul l-ai verificat?
daca ziceai ca sar scantei pe la bujii, e izolatorul spart si fura la masa. incerca un set nou, chiar si de fise. preferabil tesla ca-s siliconice si cu fir de carbon, nu lita. verifica f in amanunt daca capacul delcoului e crapat. platinile sa calce cat mai perpendicular, distanta, 04, daca esti pe clasic schimba condensatorul daca e vechi. verifica si bobina cu scanteia la masa. scoate centrala, apropri-o de masa si misca de platini (sa nu fie pe cama, sa fie atinse) cu contactul pus. sa dea cel putin la 1-1cm scanteie ALBASTRA->Violet |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
....sau sa nu fi pus fisele invers;n-o lua in nume de rau dar mi s-a intamplat mie sa le pun gresit care daca ma scoli noaptea la 3 le pun cu ochii inchisi
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
scotandu-le dintr-o pozitie eronata!
![]() |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ma voi nu aveti somn ?
![]() sintomele astea parca le aveam eu cu a mea cand sa fisurat motorul |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
tzepesch |
![]()
|
ce somn nene... io visez dacia sport acum. Gordini style
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
aha, eu fac planul la ziua de maine, la ce trebuie sa lucrez la my precioussss
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
west09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 October 08 ![]() |
Am desfacut motorul si ce am gasit acolo vaiiiii vaiii: vibrochen dus,piston spart +camasa ,segmenti rupti.Faza ciudata inainte sa se duca ii ca ti se aprinde becul la apa dar apa nu fierbe,fix asa a mai patit un prieten ,dupa ce se aprinde mai mergi cativa km apoi incepe sa bata motorul .
|
--------------------
dacia
break
1988
|
|
dedea_13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 November 08 ![]() |
am si eu o mare problema si nu stiu exact pe cine sa intreb...am avut accident si partea din fata a masinii e facuta praf.. unde gasesc si eu un tinichigiu bun si rezonabil la pret?
|
--------------------
dacia 1310
berlina
2000
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(dedea_13 @ 4 Nov 2008, 16:52) am si eu o mare problema si nu stiu exact pe cine sa intreb...am avut accident si partea din fata a masinii e facuta praf.. unde gasesc si eu un tinichigiu bun si rezonabil la pret? As dori sa te ajut cu cea mai mare placere. Mi-ar face de fapt o placere deosebita sa iti ofer informatiile care le doresti, dar din pacate nu stiu in ce tara stai, asa ca nu stiu pe cine sa iti recomand. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dedea_13 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
dacia 1310
berlina
2000
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu, dar faceam misto.
Sfat serios acuma. S-ar putea ca pe viitor sa mai ai nevoie de ajutor. Completeaza-ti profilu ca pe viitor, daca nu specifici clar in post de unde esti, sa nu te alegi iar cu o intrebare de genul celei de mai sus ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dedea_13 |
![]()
|
Nu sunt sigura ca mai nimeresc unde sa completez...
![]() |
--------------------
dacia 1310
berlina
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:35 |