un tuning care se vede !
![]() ![]() ![]() |
un tuning care se vede !
anita780 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 June 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
alex klm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 15 July 03 From: Bucuresti ![]() |
sau www.extremedesign.ro
|
-------------------- |
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
sa va arat eu tuning :
Attached thumbnail(s) tuning2.jpg ( Size: 57k ) Number of downloads: 1183 tuning1.jpg ( Size: 123.64k ) Number of downloads: 1356 |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Misto, vad ca ti'ai pus far cu sticla clara.....invizibila:). Banuiesc ca le spargi ochii cu faza lunga celor care se incumeta sa vina din sens opus tzie:)!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Inca putzin tuning shi aveai loc sa vari in gaura aia un bloc optic de cielo. Iti dai seama ce shic ar fi fost. Se lansa o adevarata moda, ce beculetze albastre la stergatoare sau mai stiu eu ce neoane pe sub masina:).
Bafta omule, daca e a ta, sper sa scapi usor shi la buzunar shi la nervii pe care ti'i faci cu aia in service! |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
danes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 November 03 ![]() |
esti figura mare, doamne feresteMihai007,
|
-------------------- SA FITI SANATOSI!
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
in ce ai intrat??
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
am intrat intr-o bancuta de lemn de pe marginea drumului
![]() asta pt ca mergeam cu geamul larg deschis (asta vara) si mi-a intrat o viespe pe cracul pantalonilor scurti :oops: de durere am tras dreapta si am oprit ... ![]() ... dar nu oprisem de tot si m-am uitat intre picioare in loc sa ma uit inainte asta sa-mi fie invatatura de minte :!: |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE am intrat intr-o bancuta de lemn de pe marginea drumului asta pt ca mergeam cu geamul larg deschis (asta vara) si mi-a intrat o viespe pe cracul pantalonilor scurti de durere am tras dreapta si am oprit ... ... dar nu oprisem de tot si m-am uitat intre picioare in loc sa ma uit inainte SI AI GASIT...ALBINUTA?? POT SA O PUN LA UN BANC????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Mihai007 |
![]()
|
la categoria "bancuri cu prosti ?" ... :cry:
|
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:38 |