Masina de tricotat, ajutor...
![]() ![]() ![]() |
Masina de tricotat, ajutor...
RIon |
![]() ![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RIon @ 28 Jan 2005, 21:38) Cine imi poate spune unde as putea gasi o masina de tricotat care se foloseste in serie mica sa faca confectii gen plovere, din materiale subtiri, mohair etc. de genul care se gasesc in targuri? Am cautat pe net, dar nu am gasit decat masini industriale... Daca cineva are vreo cunostinta care are... as fi recunoscator pt. un nr. de tel. Danke. Sunt destul de usor de gasit afara: de exemplu aici. Stiu ca obiceiul e raspindit prin ardeal asa ca intreba pe cei din zona; cred ca vei gasi mai usor. ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Merci de link, dar Brother are si in RO reprezentanta, dar industriale...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:45 |