Intoxicati muncitori de la Dacia-Renault., Au crampe :)
![]() ![]() ![]() |
Intoxicati muncitori de la Dacia-Renault., Au crampe :)
Esapament |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 September 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Frate nasol! Bietii oameni... Salarii mici si mancare proasta! Nu e de glumit, sincer!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
"Dumnezeu nu bate cu bata!" I-au ajuns blestemele "abonatilor" la service-urile Dacia.
La modul (mai) serios, sper ca masina mea (care trebuie sa vina cel tarziu pe 10-15 martie) sa nu fie asamblata de vreun muncitor care in timp ce lucreaza calculeaza drumul cel mai scurt pana la prima buda, iar CTC-istul semneaza pentru ea de dupa usa vreunui closet. |
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Ha! Ha! Ha! Hai că sînteți tari!
![]() ![]() ![]() Pe de altă parte, apropo de salariile mici ale celor de la Dacia, a mai ieșit una, pe lîngă vechiul și binecunoscutul "ei se fac că ne plătesc, noi ne facem că muncim": fie salariul cît de mic, noi tot putem să muncim mai puțin decît ne plătesc ei! This post has been edited by Watchful snake: 29 Jan 2005, 20:47 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Schimbati numele threadului, ca suna a indemn.
![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Cica aia din conducere au spus ca sunt "bolnavi inchipuiti" adica nu vor sa munceasca
![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Oare marmota o fi facut perisoarele?
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Bei, terminati cu aiurelile! E mâna concurentei, bei, invidioasa pă succesele extraordinare ale noului model Dacia, bei! A fost sabotaj, bei!
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca cei care-si iau Logan sa-si noteza data "crampei" si sa nu-si ia masina din perioada respectiva.
Cine stie ce suruburi n-au strins aia intre doua drumuri la buda ! ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.081 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mah da' rai mai sunteti!
Totusi oamenii aia sufera, scade clar calitatea si mai tare. Asta e o dovada de incompetenta si rea vointa. Nici dusmanilor nu le doresc o toxiinfectie alimentara. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ce-ti veni?
trecura trei saptamini de atunci! crezi ca mai merg la buda si acum ? ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Macar o data pe zi pentru a produce un material de o consistenta solida, totusi ar fi indicat sa incerce sa o faca...
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai eu nu as ride si nici nu mi-as lua masina facuta in perioada aia.
Daca gasesc "mortu-n", portbagaj, habitaclu ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
N-ar fi de mirare; spunea cineva pe aici (parca Andrei) ca a gasit coji de salam si nu mai stiu de resturi prin tot felul de locuri ascunse cind s-a apucat sa desfaca SN.
Tot e bine, ca in contextul asta imi aduc aminte de unele vapoare "blestemate" la care gaseau cite un schelet intr-un tank, dupa 30 de ani, cind ajungeau sa le taie ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Cind o fi sa iau Golan (nu prea curind, dupa stabilitatea valutara, etc) , le pun din start conditia, ca nu vreau unul facut la schimbul 3.
Sa-mi sara in fata de pe aeratoare prezervative si tanga:D sa ma omoare nevasta. |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
statistic vorbind trebuie evitate masinile facute lunea si vinerea si undeva vara in perioada concediilor
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Măi da' nu schimba cineva imperativul din titlul topicului? Acum suna a indemn la a-i intoxica pe oamenii aia!
This post has been edited by LucVer: 18 Feb 2005, 21:16 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 10:25 |