Ce fel de vopsea sa folosesc?, problema in interiorul portbagajului
![]() ![]() ![]() |
Ce fel de vopsea sa folosesc?, problema in interiorul portbagajului
juann |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|||
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
aia de pe caroserie are si lac pe ea. e aceeasi vopsea.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
juann |
![]() ![]()
|
Si totusi cum de difera suprafetele? Eu am impresia ca vopseaua de caroserie e lucioasa ca are lac iar asta din portbagaj e mata fiind mai poroasa la atingere.
Ai idee de vreun magazin on-line care sa vinda vopsea din asta albastra sau ma rog Blue Marine. This post has been edited by juann: 6 Nov 2008, 18:26 |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
cauta la spray vopsea sinto. am luat pentru mine rosu passion sa retusez ceva la bara fata. nuanta se potriveste perfect. se gaseste la piese auto. scrie pe cutie atat denumirea cat si codul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai suprafața aia de la portbagaj nu e pregătita asa frumos ca cea externa. De aia e rugoasa. Vopseaua e identica.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
poti merge la reprezentanta dacia cea mai apropiata si se poate prepara o cantitate mica de vopsea in nuanta respectiva.trebuie sa comunici codul culorii.daca gasesti la spray e si mai bine.eventual pulverizezi pe altceva si iei cu o pensula subtire si retusezi doar unde e cazul.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
juann |
![]()
|
Hmmm ... la reprezentanta daca ma duc ma iau aia ca trebuie sa vopsesc tot portbagajul
![]() Iar daca vopseaua din portbagaj e SIGUR identica cu cea din exterior atunci cred ca am sa vopsesc toata zona aia ca sigur o sa iasa mai bine decit e acum ![]() Ma duc miine pe la piese auto sa vad daca la mine in oras gasesc un astfel de spary. Am tot cautat pe net dar nu am gasit nici un magazin on-line care sa aiba. This post has been edited by juann: 6 Nov 2008, 20:34 |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ideea cu sercice-ul autorizat, era ca te duceai si cereai binenteles contra cost baietilor de la vopsitorie culoarea care-ti trebuie, ca doar traim in Romania si te descurcai sigur.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
juann |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/Coduri-vopsea-Logan-t20532.html
Ce link interesant am gasit Iar ca sa-l citez pe Klaus "Incepand cu toamna lui 2005, codul de vopsea pentru Albastru (bleu) Marin este 0V61H. " Acum mai trebuie sa gasesc si vopseaua asta prin comert. ![]() This post has been edited by juann: 6 Nov 2008, 20:56 |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
oare de nu iti verifici mesajele private...? ... vezi ca ai unul interesant pe tuiasi...
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
juann |
![]()
|
Multumesc @tester pentru raspuns rapid 10X.
|
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cum nu exista "vopsea de Logan", topicul se muta la diverse...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
strumfy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 January 09 ![]() |
codul la logan ca si la renault se gaseste pe stalpul de pe partea stanga fata........
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:24 |