Accidente, Numar...
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Numar...
Executron |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Si eu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Azi s-au intamplat vreo 3 in fata blocului meu
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Prin galati e liniste. N-am mai vazut unul de cateva saptamani.
|
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si la mine pe strada se intampla des. Si la fel, aproape de fiecare data cand merg pe jos prin Bucuresti, mai ales daca e amurg, trebuie sa vad macar o lovitura de bara ceva. Si se inmultesc si loviturile masinilor parcate.
Cred ca in curand o sa fie nevoie de centre de constatari daune la fiecare colt de strada. Ma intreb daca exista vreun bucurestean care sa nu fi lovit masina vreodata (ma refer la cei care ies cu masina in fiecare zi). Daca exista, sa-i dam un premiu. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(V a L y O @ 7 Nov 2008, 22:02) Pur si simplu parca a crescut exponential numarul de faza de genu "strange din dinti si inchide ochii..."... Ma credeti ca de multe ori prefer sa iau un RATB? (cel putin fiind o toamna calda mi-am permis)... Am ajuns trist daca cu 2 masini prefer sa merg cu transportul in comun. Daca am de merg pana in centru (cum mi se intampla des) in loc sa fac o ora (cu tot cu parcat) cu RATB fac 30 min (mers pe jos cam 1 km + tramvai pe Stefan cel Mare). Pe langa asta si stresul continuu in trafic ca ma "harsaie" vreunul ma fac sa-mi strice placerea care o obtin cand conduc masina. POATE ca cel mai bine e sa ai o cazatura de masina de care pur si simplu sa nu-ti pese...Dar nu pot sa conduc o asa masina asa ca... |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
unul din dezavantajele oraselor mari. la Bacau inca se circula bine.
va asteptam ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
...inca...
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
yo doar saptamana trecuta am facut poc cu meganul.... dar nu la Bucuresti...ci la Calarasi...pam pam!prin Bucuresti merg zilnic...destul de mult...si nu facui poc.... si ma duc la Calrasi...si hait nu il vaz pe ala care imi venea din dreapta...ma bag...si poc in roata mea din fata..... Si ete asa meganu sta la service...mie imi luara permisul ( pe care mi l-a recuperat avocatul ulterior cu contestatie, nush pt cat timp)... si gata... asa ca prefer de o mie de ori soferii bucuresti decat ghiulele din provincie
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ce sa-i faci... ghiulelele din provincie n-au auzit inca de prioritatea de stanga...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
He-he vis-a-vis. Per total, ar trebui sa fim multumiti ca avem parte numa' de table indoite, dar lucrurile nu stau chiar asa. Se intampla si o gramada de accidente grave... Asta e situatia, trebuie sa belim mai mult ochii si sa fugim din calea bizonilor. SI sa ne rugam sa nu ploua prea curand, ca atunci ... o sa fie dezastru.
This post has been edited by giany911: 8 Nov 2008, 10:50 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
auzi bre...ieram vinovata si recunosc...dar nu la asta ma refer cand ii fac ghiulele... si nu te ratzoi la mine...
Ex: veneam dinspre casa presei spre arcul de trimuf... si acum...cu semnal...regulamentar...schimb banda.... fara sa creez neplaceri aluia din spate... si cand ajung la semafor... hop unu, mare si negru la geamu' meu....zicandu-mi de toate... ca " di ce m-am bagat in fatza lui... ce ma bag asa cu nesimtire... pai ce imie gandul la p*La , zdreantza care sunt si care m-am bagat in fata lui" ma uitam la el si nu imi venea sa cred.... si sictirita fiind i-am inchis geamul in fatza aia de care era si nasoala... Un nene care era in paralel cu mine si care vazuse si cum am schimbat bada si care auzise si urarile de bine ale nenicului...a deschis geamul si a zis:" Tarane...la tine la Galati nu se schimba banda? "ln plus cateva urari de bine pe care i le-a facut lui si rudelor lui de gradul 1... asa ca xcss calmeaza-te ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 8 Nov 2008, 10:52 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
s-au inmultit rau de tot masinile in bucuresti. nu mai sunt locuri in parcari, masinile ajung sa fie parcate pe prima banda a strazilor, traficul este incetinit, oamenii devin nervosi, obosesc de la mestecat in cutia de viteze stand 10 minute la fiecare semafor....si poc!
|
-------------------- |
|
Stefan |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
deaia ma gandeam....daca vin cu masian la bucuresti o voi tine doar in caz ca am nevoie sa fac drumuri interjudetene..in rest..gasesc un loc de parcare si acolo o las
primaria are vreo solutie la locurile de parcare? in cta se revolva....parcheaza si pe spatiu verde si peste tot..deci nu avem probleme mari ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Executron |
![]()
|
QUOTE(Smiley @ 8 Nov 2008, 10:55) s-au inmultit rau de tot masinile in bucuresti. nu mai sunt locuri in parcari, masinile ajung sa fie parcate pe prima banda a strazilor, traficul este incetinit, oamenii devin nervosi, obosesc de la mestecat in cutia de viteze stand 10 minute la fiecare semafor....si poc! Dar parca s-au inmultit CRUNT. Pur si simplu acum 2 ani mai ma invarteam pe stradute acuma pur si simplu NU mai gasesti... |
--------------------
VW Passat
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Executron @ 8 Nov 2008, 21:02) Dar parca s-au inmultit CRUNT Fiindca economia a duduit in astia 2 ani, de-aia. Una peste alta, numarul de masini noi in Bucuresti a explodat in ultimii ani, ceea ce nu-i in sine un lucru rau. Rau e ca infrastructura (strazi, sosele, locuri de parcare) e praf.Referitor la accidente, e normal, unde-s mai multe masini creste si numarul de accidente |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Sunt mai multe masini venite de afara. In cativa ani se va conduce mai prudent pentru ca o sa-si dea seama toata lumea de futilitatea grabei (strazile se vor umple cu si mai multe autovehicule).
Ah, si daca esti ingrijorat, inseamna ca n-ai CASCO, ceea ce-ti recomand. This post has been edited by hash: 8 Nov 2008, 17:14 |
--------------------
-
-
-
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu mai e nici casco ce a fost odata....
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Executron |
![]()
|
QUOTE(hash @ 8 Nov 2008, 17:12) Sunt mai multe masini venite de afara. In cativa ani se va conduce mai prudent pentru ca o sa-si dea seama toata lumea de futilitatea grabei (strazile se vor umple cu si mai multe autovehicule). Ah, si daca esti ingrijorat, inseamna ca n-ai CASCO, ceea ce-ti recomand. Am CASCO la ambele fara fransiza dar nu ma incalzeste absolut deloc. Timpul petrecut pe drumuri la asig, la service etc + stresul ca n-or s-o repare calumea ramane si cu CASCO. |
--------------------
VW Passat
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:24 |