[VAND]Aortizoare,fuzete,arcuri,rulmenti,pivoti,disc, folosite,pret mic
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Aortizoare,fuzete,arcuri,rulmenti,pivoti,disc, folosite,pret mic
tud. |
![]()
|
||
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|||
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Cele doua ansamble de pe ce masina sunt, Nova sau DSN?
Eu stiu ca fuzetele, rulmentii si butucii nu se potrivesc de la Nova la DSN, doar discurile, pivotii si arcurile. |
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt de pe super nova toate piesele
![]() |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
sunt piesele de pe masina ta? de pe Supernova alba?
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
tud. |
![]()
|
salut,nu sunt de pe masina mea
![]() |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ma speriasem.. te vazusem acu 2 saptamani cu ea pe la rond acolo unde ne-am vazut sa iau toba.. si am crezut ca.. sa intamplat alte nebunii... :|
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
tud. |
![]()
|
1 ansamblu arc(taiat 2 spire din arc) + amortizor + rulment + flansa amortizor - 45 ron
1 arc DSN intreg - 40 ron 2 ansamble DSN/NOVA - pivot + disc frana +rulment + fuzeta - 40 ron - disc frana + etrier + placute + furtun + fuzeta + rulment 50 ron 1 amortizor DSN separat 30 ron + flansa amortizor 15 ron + rulment(gratis) 2 radiatoare - unul bun ( 100 ron) unul care curge cam 100 ml la o suta de km - 40 ron |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
Salut as fi interesat de 2 amortizoare fata pt. Nova URGENT
![]() ![]() 0728140379 urgent This post has been edited by B 31 BRE: 2 Dec 2008, 22:22 |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
tud. |
![]()
|
ai numarul meu mai sus,ma suni si vorbim
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
1 ansamblu arc(taiat 2 spire din arc) + amortizor + rulment + flansa amortizor - 45 ron
1 arc DSN intreg - 40 ron 2 ansamble DSN/NOVA - pivot + disc frana +rulment + fuzeta - 40 ron - disc frana + etrier + placute + furtun + fuzeta + rulment 50 ron 1 amortizor DSN separat 30 ron + flansa amortizor 15 ron + rulment(gratis) 2 radiatoare - unul bun ( 100 ron) unul care curge cam 100 ml la o suta de km - 40 ron tamburi cu tot cu rulmenti - 250 ron |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
dmo.mihai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 7 January 08 ![]() |
alternator de dsn ai ?
|
--------------------
Dacia
1310
94
- B-70-DMO
|
|
tud. |
![]()
|
up
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
4 roti ai? cu jante de tabla
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
tud. |
![]()
|
s-ar putea sa mai am,da-mi un telefon maine dupa ora 14 si vedem poate gasim ceva
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
up
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Vreau eu amortizorul...Il mai ai?
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
tud. |
![]()
|
da,da-mi un telefon si rezolvam
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
ph-06-uar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 31 July 08 ![]() |
o intrebare ce trebuie modificat pt ca tamburi si fuzetele de nova sa mearga la 1300?ca poate fac oafacere.multumesc
|
--------------------
r 12
'70
1970
- ph-06-uar
|
|
tud. |
![]()
|
nu stiu,up
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
up
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
radiozipp |
![]()
|
la ce pret ai discurile de frana? oare se potrivesc pe solenza?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
tud. |
![]()
|
pai nu prea am chef sa le dezmembrez...le-as vinde cu totul ca si asa e un pret foarte mic...zic eu
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
up
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
up
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
up
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
up
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
up
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:24 |