DIGI-TV, MAI BENEFICIAZA CINEVA DE SEVICIUL ,,DIGI-TV"?
![]() ![]() ![]() |
DIGI-TV, MAI BENEFICIAZA CINEVA DE SEVICIUL ,,DIGI-TV"?
Banu1974 |
![]()
|
||
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|||
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
Protectia consumatorului. eventual cu inregistrarea convorbirii si cu o copie a contractului...
|
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Esti sigur?
Eu am digi, si la un moment dat, se blocase, acum vre-o 6 luni. Am sunat la ei, si mi-au zis ca trebuie sa merg la sediul care se ocupa cu garantiile, desi aparatul este al lor, nu l-am cumparat. Eu iti sugerez sa ceri adresa de la punctul de reparatii si sa tragi o fuga pana acolo. Asta daca esti bucurestean.... Altcumva, ce sa zic, succes ! |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am digi tv din 2006 si pana-n prezent n-am avut probleme
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Banu1974 |
![]()
|
eu am digi tv din 2006 si pana-n prezent n-am avut probleme
eu nu la calitatea imaginii ma refeream ci la serviciile de c...at!din 4-11-ac.sun zi de zi.....nu au venit iar operatorii lor din centrala imi spun mereu,,maine". nu e posibil asa ceva....le-am mai platit si anticipat pana in Martie....jeguri de oameni! |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:22 |