DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme la cutie

mihailaurentiu20
post 14 Nov 2008, 12:21
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salutare
Am si eu o solenta 1.9d din 2004 si are cam 85.000 km si i-am schimbat planetara pe stanga dar cum planetarele din comert sunt facute mai peste tot mansonul din cutie picura ori de cate ori ridicam masina pe cric.Am schimbat mansonu dar am remarcat alta mare problema filetu din cutia de viezasa era uzat si nu mai pot stange suruburile planetarei .Nu stiu ce sa ma fac si mie si frica sa ma duc la un service sa imi spuna ca tre sa schimb nu stiu ce carcasa de cutie care e o groaza de bani .Are cineva vreo ideie?Multumesc anticipat

--------------------
dacia solenza 1.9d 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexandrusiri
post 14 Nov 2008, 12:59
Post #2

Membru autentic

From: iasi

nu stiu cum e acolo si nici daca este realizabil ce iti spun acum,dar ai putea merge la un mecanic mai priceput si sa incerce sa iti refaca fi9letul stricat sau pe toate daca se poate cu un spiral(parca asa se numeste nu?sau cu filiera,din aia de se face filet).repet,nu stiu daca este p[osibil dar ai putea sa incerci.sau daca stie alticineva mai bine ....

--------------------
dacia Lodgy 1.5 dci 107 cp 2013 - IS-54-SIR
+
Tossi
post 14 Nov 2008, 13:03
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Poti incerca sa majorezi filetele din cutie, dar daca esti mai antitalent mai bine te duci la cineva care se pricepe... nu e mare lucru, dar iti trebuie putin indemanare si bineinteles burghiu + tarod.

--------------------
Renault Megane 1.5 dci 2004 - B6SSSS
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 06:57
Forum Renault