presiune ulei, ulei
![]() ![]() ![]() |
presiune ulei, ulei
seb |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 4 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|||
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
se aprinde becul la ralanti dar in mers se stinge sau cam sta aprins tot timpul?
in primul caz incearca sa maresti ralantiul; daca nu merge, in cel mai "bun" caz mai trebuie schimbati cuzinetii, macar cei de biela; bateria n-are treaba aici. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
seb |
![]()
|
presiunea creste la turatie,relantiul este la 900,850.
|
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
seb |
![]()
|
nu stiam sigur daca bateria are vreo legatura,am auzit ca ar putea indica gresit presiunea de ulei,din cauza ei, nefiind incarcata.
motorul nu se opreste,relantiul normal,singura problema(presiunea) Am avut odata probleme cu pinionul de sub delcou,dar atunci se oprea motorul,acum este schimbat cu unul de origine,pompa de ulei cu debit marit(noua) ulei elf in jur de 900km,la altceva nu am umblat,motorul fiind facut de 2ani schimbat tot in interior(tot) Mersi mult, o sa incerc si sugestia ta, sper sa functioneze!!! |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
vezi cumva sa nu iti bage benzina in ulei pe la membrana de la pompa... eu chiar azi am schimbat membrana pt ca am segmentat motorul sambata si azi aveam presiunea 0 maxim 2 si am descoperit ca baga benzina in ulei... vezi cum miroase uleiul
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
seb |
![]()
|
incerc si cu membrana,ar fi mult mai usor.
mersi! |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Verifica uleiul sa nu fie contaminat ci benzina. Daca nu e asa mai verifica odata pompa de ulei (chiar si noua nu inseamna ca e neaparat buna; eu in vara am schimbat o pompa si m-am trezit tot fara presiune. Am schimbat pompa la magazin si a mers apoi). Asculta atent motorul si daca vezi ca ai bataie la linie schimba cuzinetii.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:27 |