Unde pot reclama APA NOVA, m-am saturat!
![]() ![]() ![]() |
Unde pot reclama APA NOVA, m-am saturat!
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Stai linistit ca nu e numai la APA Nova, asa e in toata tara, d'aia mi-am pus centrala...lasam apa sa curga 25 de minute pe banii mei sa se incalzeasca, cand se incalzea dadeau drumul altii pe coloana care pandeau cu mana pe teava temperatura optima, si eu ciuciu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
hai ca e tare asta cu...''Sugea unu' la teava ''
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai daca asa se auzea....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Responsabilitatea lu' Apa Nova (atata cat e ea) se termina la contorul de la scara blocului. De la acest contor si pana la robinetul din casa, e treaba asociatiei de proprietari si a fiecarui proprietar in parte.
Asta la bloc, la casa nu stiu. This post has been edited by vijelie: 17 Nov 2008, 10:29 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, nu stau la casa, stau la bloc. Si nu era unu' de la mine din bloc care sugea teava, era unu' din centrala.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cel mai secsi era-n anii de facultate. Se lua apa in camin si mirosea a mortaciune turbata tot campusu'. Aia mai cu standarde olfactive si de igiena migrau in stoluri catre Mall sa mearga la baie
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Referitor la problema asta am auzit ca sunt niste contoare pentru apa calda care au un fel de termometru si incep sa inregistreze metrii cubi abia in momentul cand temperatura apei care curge pe robinetul de apa calda are temperetura corespunzatoare.
Altfel spus ... daca pe robinetul de apa calda curge apa rece nu se vor inregistra metrii cubi aferenti celor 25 de minute de lasat apa sa curga. A mai auzit cineva de chestia asta? |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai e bine cand suge unu pe teava de apa calda. Atunci dai drumul la apa rece, si contoarul de apa calda o ia inapoi. Pandesc unii momentele astea ca pe mos craciun..
Oricum, trebuie sa tii cont ca se mai intampla si avarii neprevazute si deci neanuntate. Cat despre reclamat, ar pueta mai greu, ca contactul lor e cu asociatia, nu cu tine ca persoana fizica. Si pun pariu ca in contractul ala au ceva clauze sa-i protejeze de reclamatii din astea. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La noi la Bacau, se intampla destul de des sa curga apa neagra pe la robinet, pe care nu o poti folosi la absolut nimic si pe care o platesti, ca de traim in Romania.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 17 Nov 2008, 10:51) A mai auzit cineva de chestia asta? Alea se numesc gigacalorimetre și e normal să fie așa. Mă rog, simplist cum ai spus tu, da' ideea aia e. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
gigacalorimetrul e altceva, el se referea la apometru care masoara metri cubi..ca apa o platesti la metri cubi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' gigacalorimetru' cum mama dracului măsoară? Mă rog, or fi alte scule, mai pentru sărăcuți, da' ce-am văzut eu înregistra și energia și cantitatea de apă, mă rog fluid.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
si era amplasat in casa la om?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am auzit si eu de apometre din astea...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
DragosP |
![]()
|
Sunt și d'alea de pus în casă la om. Eu m-am jucat cu unele "o clasă mai sus", pentru o scară de bloc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
ideea e ca daca incepe sa inregistreze la o anumita temperatura, apa rece ce curge pana atunci trebuie platita si aia, ca nu e gratuita, si care se inregistreaza la comun, si se repartizeaza costul ulterior...practic tu oricum platesti apa aia fie ca vrei sau nu vrei...mai ieftin..dar o platesti(consum fortat de apa rece).
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Corect ... dar una e sa platesti 30 mc de apa calda si alte e sa platesti 30 mc de apa rece.
Adica, mai pe romaneste, platesc ce mi se ofera. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Marty
Apa Nova nu furnizeaza apa calda, ci RADET. Contractul este intre RADET si Asociatia de Proprietari, deci tu nu poti formula reclamatii. Apa calda este furnizata la o temperatura de 45...60C. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
einstein, nu merge peste tot sa dai apometrul de apa calda inapoi cu apa rece. eu de ex am o supapa unisens pusa dupa apometrul de apa calda. cand s-au montat prima data apometre nu exista asa ceva. ulterior au inceput sa monteze.
eu nu am centrala si stau intru-un bloc unde din 3 scari mai sunt decat 3 ap fara centrala. norocul este ca la PT de care aprtin exista o pompa de recirculare, astfel ca am apa calda in max 5 minute, indiferent de ora chiar daca stau la 4 . |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mda, de treaba asta cu bypass-ul la apa calda am mai auzit. insa regia de termoficare nu o face daca nu o cere asociatia.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Marty.... www.anrsc.ro sau www.anpc.ro sau ambele... dar 1. intai toti vor zice sa faci sesizare la inculpat si doar daca nu se rezolva sa apelezi la ei si 2. nu tu ci asociatia sau tu dar si cu semnatura/viza asociatiei, deoarece asociatia e parte contractuala, nu tu.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Marty |
![]()
|
Merci AL!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o fi razbunarea lui FireChief
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mi se intampla ca atunci cand imi fac un dus, sa se faca foooartee maroo apa.
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Marty |
![]()
|
Vezi sa nu treci prin vreun detector de metale pe la aeroport sau pe la vreo institutie publica.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ydaniel |
![]()
|
din ce oras esti?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Marty |
![]()
|
Cine?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
Apa
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 18 Nov 2008, 18:19) Mi se intampla ca atunci cand imi fac un dus, sa se faca foooartee maroo apa. ![]() deci faci apa maro si esti/ramai fleasca.. interesant.. ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:12 |