piulita plastic reglaj far
![]() ![]() ![]() |
piulita plastic reglaj far
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
cred ca e o cauza pierduta. un vecin a cautat la vreo 12 magazine... poate de la dezmambrari...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu se gaseste prostioara aia de vanzare. Ori la dezmembrari, ori improvizezi si tu ceva ca tot rumanu
![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
gen ,,colier de turda"
NB - la Turda e fabrica de sarma ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ov daca gasesti sa-mi zici si mie, ca am aceeasi problema ca si tine.
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
intrebare
![]() This post has been edited by SOR: 3 Feb 2005, 13:15 |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ov, fa o intrebare pe la serviceurile autorizate Dacia.
Acea piesa o gasesti la farurile de DSN, SLZ, NOVA, sparte si schimbate pe garantie ![]() Eu am avut una, dar a ajuns la SYL exact din aceeasi cauza... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ov |
![]()
|
dap, asta stiu
![]() da' io vreau sa iau vreo 10, sa-mi ajunga toata viata masinii ! |
--------------------
Dacia
1300
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
![]() mizezi asa putin pe viata masinii? crezi ca sunt asa bune sa iei numai zece? |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
daca nu gasesti sparge farul ca sa ai motiv sa-l schimbi cu totul
![]() apropos:nu se poate monta o piulita normala?din cate imi amintesc rolul piulitei de plastic e sa opreasca oglinda farului sa joace.corctati-ma daca gresesc. ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Ov |
![]()
|
sa raspund pe rand:
1. @SOR, n-o sa mor inmormantat cu masina asta (sper) deci 10 piulite zic ca mi-ar ajunge 2. @disaster: am avut un far crapat si am ales sa-l schimb cu totul si nu doar geamul, tocmai din cauza piulitei aleia imbecile care s-a rupt iar. 3. @disaster: rolul piulitei e sa sustina cablul de reglaj. Defapt cablul trage de piulita si invinge si forta unui arc care tine oglinda tensionata. Nu merge cu sarma ca n-ai loc de surubareala. Toata treaba se intampla intr-o cutiuta mica, nu poti sa legi afara si sa montezi dupa aia. Mi-e ca pana la urma renunt de tot la reglajul din masina si-mi bag picioarele. |
--------------------
Dacia
1300
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
3. @disaster: rolul piulitei e sa sustina cablul de reglaj. Defapt cablul trage de piulita si invinge si forta unui arc care tine oglinda tensionata. Nu merge cu sarma ca n-ai loc de surubareala. Toata treaba se intampla intr-o cutiuta mica, nu poti sa legi afara si sa montezi dupa aia. merci de explicatie.la mine nu mai este cablul de reglaj si nici sistemul,doar piulita,si am reglat odata farurile si asa sa stea ![]() scuze de incurcatura. ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
|
nelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Atunci da-i piulita lui Ov.
|
--------------------
Dacia
Break CLI 2003
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
da da....da piulita lu Ov....
nu vezi ce se tot chinuie?? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Ov |
![]()
|
am fost in Vitan si am intrebat la toate tarabele. Nu exista asa ceva ... decat cu tot cu far
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
disaster |
![]()
|
donez piulita far celui care ofera cel mai mult
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
|
Ov |
![]()
|
evident eu
![]() nu inteleg o chestie donez <> cel mai mult ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
disaster |
![]()
|
daca ai drum prin regie anunta-ma si luam legatura pe pm sau cumva(drumul pana aici insemnand "cel mai mult")
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
|
Ov |
![]()
|
capisci.
Stai sa se potoleasca zapada si te contactez. Mersi mult ! |
--------------------
Dacia
1300
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ov
Sfat. Iei piulita, NU o pui pe masina, meri la un strungar sa iti faca una de metal, dupa aia o pui pe masina si vezi cat tine, dupa aia pui piesa de metal. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ov |
![]()
|
m-am gandit si eu la asta (ca doar mai am o piulita buna la celalat far), dar problema e ca nu o sa se mai rupa piulita ci cablul
![]() Oricum o sa incerc asa, macar stiu o treaba ! |
--------------------
Dacia
1300
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu-mi spune ca e deinlocuit cablul ala nenorocit cu altceva.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Ahh...si inca un sfat....Gentle touch...asta e dacie, umbla finut si tu cu ea, ca nu e Mertan sau BMW sa trebuiasca sa bruschezi acolo toate comenzile.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:32 |