[VAND] Dacia Solenza Clima, impecabila
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Dacia Solenza Clima, impecabila
joey |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 9 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag010.jpg ( Size: 144.79k ) Number of downloads: 322 |
||
--------------------
RENAULT
CLIO 3
DYNAMIQUE 1,6 16v CVA Singurul loc in care Banii vin inaintea Muncii este in dictionar.
|
|||
joey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 9 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Anunt valabil
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3
DYNAMIQUE 1,6 16v CVA Singurul loc in care Banii vin inaintea Muncii este in dictionar.
|
|
joey |
![]()
|
UP !
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3
|
|
micutza08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 November 08 ![]() |
Kilometraj: 42.8000 ?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
Clima 2004
|
|
joey |
![]()
|
Ups, my mistake, e un zero in plus la final ! Mersi.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3
|
|
joey |
![]()
|
UP !
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3
|
|
joey |
![]()
|
SUS
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Carte de service ai? Distributia a fost schimbata? Lichidele... sunt cam negre. Este Euro 2?
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
intereseaza pe cineva
ti-am dat un PM lasa-mi n nr de telefon pe privat |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
joey |
![]()
|
Topicul se poate inchide. Urez, inca o data, noii proprietare: Drum bun si fara evenimente !
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(joey @ 8 Dec 2008, 10:27) se pare ca n-ai fost prea serios mi-a zis Catalin ca te-a sunat sa-ti cumpere masina si nu mai raspundeai la telefon ! oricum nu mai conteaza si-a luat o scala cu 3400 intr-un final topicul se poate inchide |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
micutza08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 November 08 ![]() |
Ba e un domn foarte foarte serios
![]() ![]() Sa dea domnu' sa fie fara incidente si multumesc la fel cu noua masinuta! |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
Clima 2004
|
|
joey |
![]()
|
Cu Catalin m-am intalnit unde a ramas in pana cu masina, mult departe de locul stabilit.
Dupa ce a mers cu masina si mi-a facut o oferta, a ramas ca eu sa ma razgandesc si sa accept pretul oferit care era sub cel cerut de mine. A doua zi el s-a razganit iar cand m-a sunat, masina era deja vanduta iar eu nu puteam vorbi. Cand am putut i-am trimis un sms prin care-i explicam ce s-a intamplat. Eu consider ca am procedat corect, iar afirmatia ta ca as fi neserios este nefondata. Multumesc micutza ! Acum se poate inchide topicul |
--------------------
RENAULT
CLIO 3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 00:23 |