DSN iar la vanzare ???
![]() ![]() ![]() |
DSN iar la vanzare ???
aviasol |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|||
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
A fost un lot de cateva sute de masini galbene pentru export in Columbia.
Beneficiarul masinilor a refuzat lotul pe motiv ca vrea Solenza care tocmai era in curs de aparitie. Eu stiu ca au fost numai Europe si s-au vandut cu 3700eu. |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE A fost un lot de cateva sute de masini galbene pentru export in Columbia.
Beneficiarul masinilor a refuzat lotul pe motiv ca vrea Solenza care tocmai era in curs de aparitie. Eu stiu ca au fost numai Europe si s-au vandut cu 3700eu. super beton mai putin ca o berlina!!!!! |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Am vazut si eu acum cateva zile pe la ora 19un transport de 48 de supernove galbene europa - erau 3 camioane pline cu cate 16 masini, Le duc la export
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
de ce oare le-or fi scos din fabricatzie? ce bine-ar face s-o produca din nou, zic, ca tare buna masina...
|
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Dap, ar fi bine, dar imposibil pe piata romaneasca, le mai fac pt export (sunt mai ieftine ca SLZ)
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Dap, ar fi bine, dar imposibil pe piata romaneasca, le mai fac pt export (sunt mai ieftine ca SLZ) ...pai si ce, nu putem sa le cumparam si noi din productzia de export, ca pe vremea lu' ceausescu? |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Io zic sa va calmati, din cate stiu eu au inlocuit cu totul benzile de asamblare de supernova cu cele pt. solenza (unde exista diferente). Asa ca sa vrea si nu prea mai au cum sa mai produca SN. Probabil or fi loturi refuzate la export cum zicea cineva mai devreme, in mod cert nu-s produse dupa ianuarie sau februarie 2003.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Cand am luat masina, pe tetiera scaunului din dreapta era o foaie care contzinea, printre altele, si data fabricatiei (data si ora iesirii de pe banda). Puteti merge la un dealer si sa va uitati sa vedeti ce scrie.
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Cand am luat masina, pe tetiera scaunului din dreapta era o foaie care contzinea, printre altele, si data fabricatiei (data si ora iesirii de pe banda). Puteti merge la un dealer si sa va uitati sa vedeti ce scrie. p-a mea scria 21.01.03, si am cumparat-o pe 7 februarie... |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:44 |