Putin ajutor daca se poate, Cum folosesc 2 senzori
![]() ![]() ![]() |
Putin ajutor daca se poate, Cum folosesc 2 senzori
ronin33dan |
![]()
|
||
![]() Membru Afumat Group: Members Posts: 514 Joined: 11 September 08 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
da mai multe detali despre senzor sau senzori ... ce culoare are firele de alimentare.. Se pot cupla senzori la unul singur care intra in alarma doar trebuie sa se faca micxarea pe partea de semnal cu diode
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ronin33dan |
![]()
|
![]() Membru Afumat Group: Members Posts: 514 Joined: 11 September 08 From: Braila ![]() |
Sorry !!! Cred ca nu m-am exprimat eu destul de clar !!!
Senzorii au numai 2 fire si au fost pe DSN Clima din fabricatie. Eu i-am detasat si vreau sa-i pun pe masina mea care are o alarma montata de mine si cumparata dintr-un hypermarket . Alarma mea, ca si senzor are un senzor de proximitete dar modulul se conecteaza pe 3 fire la modul central a-l alarmei mele si de aici impasul,senzorul nou are 2 fire ...cel vechi are 3 fire. Sper ca cineva sa fi facut vreo modificare de genul asta si sa-mi spuna ce si cum trebue sa fac!! Multam ptr promtitudine !!! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|
luclapin |
![]()
|
![]() Membru din Ardeal Group: Members Posts: 609 Joined: 28 September 08 From: SIGHISOARA ![]() |
Cred ca este vorba de un senzor de habitaclu(care reactioneaza la schimbarea de presiune din int masinii)si un senzor de soc cu o singura zona.Banuiesc,nu stiu sigur ,dar miine pot sa-ti spun exact despre ce este vorba.Mai mult ca sigur ca nu o sa poti sa faci nimic cu ei ,deoarece alarmele ieftine nu prea suporta nimic in plus .Si banuiesc ca alarma ta are un senzor de soc,nu de proximitate.
This post has been edited by luclapin: 23 Nov 2008, 22:14 |
--------------------
Renault
Laguna/Modus
2003/2007 Grandtour Privilege 1,9dci/1,5dci
- MS-//-///
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Sunt senzori volumetrici(masoara volumul interior habitaclu),nu merg adaptati la alarma ta.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:11 |