Propunere topic, ...la "Cafenea"
![]() ![]() ![]() |
Propunere topic, ...la "Cafenea"
dacialoganmcv |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Daca e sa se faca aici un topic din asta ar trebui separata Dacia de restul lumii deoarece e GHIVECI. Sīntem īn forum DACIA si nu forum RENAULT chiar daca Dacia este licenta etc.
Un Topc concept DACIA Si un SUBTOPIC pt. resul lumii pt. a avea o ordine informativa. Eu am deschis o discutie despre MD 87 deoarece nu am gasit acel topic vechi din istoria daciei decīt abea acum cīteva zile. L-as fi gasit la timp, n-as fi deschis topicul nou. Īn diverse si cafenea de ex. este acelasi ghiveci. Cauti informatii DACIA trebuie sa bughesti prin fel de fel de marci straine ore īn sir. Cred ca ar fi si indicat a se deschide o categorie centrala MASINI IMPORT īntr-e DACIA DIVERSE si ENGLISH CORNER si sa se mute acolo tot ghiveciul de forduri, renault, mertzane, bmw si alte deastea. This post has been edited by EinarN: 25 Nov 2008, 09:54 |
-------------------- |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Ba suntem forum Reno...
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(gotty @ 25 Nov 2008, 08:53) Sus scrie DACIA CLUB si nu RENO. Apropo RENO: RENO este FIRMA DE PAPUCI. Poate ai vrut sa spui RENAULT ![]() |
-------------------- |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
EinarN, mai sapa... Ia vezi cum sunt structurate forumurile astea... si de ce zicem Reno... si cate si mai cate...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
EinarN, o mica sugestie. Raspunde cu un "
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
gotty |
![]()
|
Foarte tare !ai ++++ de la mine....
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
EinarN incearca sa intri un pic pe linkul asta de pe Reno.ro http://www.reno.ro/Propunere-topic-t131469.html si vezi ce zic baietii astia pe acolo.
This post has been edited by Serje: 25 Nov 2008, 10:43 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' ai grija ca pe topicul dat de Serje este o clona a ta. Sa nu te sperii.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
EinarN |
![]()
|
Pai eu n-am intrat acolo ca credeam ca-i forumu de PAPUCI RENO a vreunui importator romān
![]() |
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
numa' dacia a facut papuci, io nu stiam si de reno
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
gotty |
![]()
|
bine ca stie vorbeste romaneste,ca mi faceam probleme....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Einar Reno.ro si daciaclub.ro sunt practic la fel, ai sa vezi ca o sa iti mearga pe reno.ro contul de daciaclub.ro, dar sustin ideea sa se faca la fel ca pe reno.ro si pe daciaclub o sectiune Prototipuri/Concept etc etc etc
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Si eu sustin ca sectiunea Dacia CLT sa dispara de pe DaciaClub. Alte opinii la fel de crete?...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
pentru ca se trece spre mod "cafenea" .. TOPIC CLOSED !
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:17 |