Bara fata slz, neagra
![]() ![]() ![]() |
Bara fata slz, neagra
play_nickos |
![]()
|
||
![]() V!0-L3nT Group: Members Posts: 71 Joined: 28 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ
2004
- B-66-XXL Nu crede in franele de dacie, bazeaza-te pe ele
|
|||
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca esti din Bucuresti gasesti in targ la vitan.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
play_nickos |
![]()
|
![]() V!0-L3nT Group: Members Posts: 71 Joined: 28 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ
2004
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
bara veche e sparta rau?
de ce nu o faci pe aia se poate lipi cu poxipol si unde sunt lipsuri de plastic pui bucatele mici de plastic si dupa o chituiesti cu chit de fibra de sticla si iese ca noua |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
play_nickos |
![]()
|
QUOTE(razvan solenza @ 27 Nov 2008, 18:37) bara veche e sparta rau? de ce nu o faci pe aia se poate lipi cu poxipol si unde sunt lipsuri de plastic pui bucatele mici de plastic si dupa o chituiesti cu chit de fibra de sticla si iese ca noua multumesc de ajutor ...dar eu sper sa gasesc o bara intreaga ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ
2004
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 November 08 ![]() |
omule eu am avut un mic incident si a trebuie sa schimb bara spate care m-a costata,FII ATENT, 250 roni de ci bara fata cred eu ca e mai scumpa ca are mai multe modele si manopera este mai dificila.daca i poti repara tu parerea mea este sa incerci si daca nu poti iti iei bara noua.nafta!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
play_nickos |
![]()
|
QUOTE(Parsifal87 @ 27 Nov 2008, 21:50) omule eu am avut un mic incident si a trebuie sa schimb bara spate care m-a costata,FII ATENT, 250 roni de ci bara fata cred eu ca e mai scumpa ca are mai multe modele si manopera este mai dificila.daca i poti repara tu parerea mea este sa incerci si daca nu poti iti iei bara noua.nafta! nu am cum sa o repar ... e rupta pe jumate:( nu am cum sa o lipesc. am intrat un "curu" la un 4x4 cu un cui cat masina mea .....si acum saraca zace in parcare ca nu are bara X( am indoit si un pic armatura .... |
--------------------
Dacia
SLZ
2004
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
la faza cu armnatura e cam nasol, dar sa stii ca la faza cu comanda in 4 zil nu e minciuna la mine a durata cam tot la fel la bara spate.incearca sa te duci la un atelier de fibra de sticla ca daca nu te ajunge in jur de 1000 roni in service ca se aduna manopera si vopsea si toate alea.sorry 4 u:D(daca aveai casco se rezolva usor;eu dau 550 roni pe an)
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
play_nickos |
![]()
|
QUOTE(Parsifal87 @ 27 Nov 2008, 21:59) la faza cu armnatura e cam nasol, dar sa stii ca la faza cu comanda in 4 zil nu e minciuna la mine a durata cam tot la fel la bara spate.incearca sa te duci la un atelier de fibra de sticla ca daca nu te ajunge in jur de 1000 roni in service ca se aduna manopera si vopsea si toate alea.sorry 4 u:D(daca aveai casco se rezolva usor;eu dau 550 roni pe an) atat costa un casco pentru o slz? 550RON/an ? la ce firma? salut |
--------------------
Dacia
SLZ
2004
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
incearca la Asirom cam asa e pretul in functie din ce an e masina si ce dotari are...
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
casco solenza scala an 2004 la omniasig este 293 euro pe an
|
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
play_nickos |
![]()
|
QUOTE(Mihai San @ 28 Nov 2008, 15:41) QUOTE(razvan solenza @ 28 Nov 2008, 20:39) multumesc amandorura pt info legate de casco ...am deschis topicul pentru ca ma intereseaza o bara, sa stiu magazine/preturi/etc. o seara buna |
--------------------
Dacia
SLZ
2004
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
daca erai in bacau , puteam sa te ajut eu ca am de rezerva bara fata - 2bucati - una neagra si una gri perla metal , starea lor zik eu ca e acceptabila - pretul era de 50 ron buc sau 80 ron ambele .
bafta This post has been edited by NYCKO22: 29 Nov 2008, 09:05 |
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
eu am casco la carpaticaasig si este 550 roni pe an fara nici o fransiza!mai pe scurt nu conteaza de cate ori o bulesti ca ei ti-o repara fara saiti ia nici un ban.bafta
OFF TOPIC!! nicko(cuze daka te-am pocit) esti din bacau?poate ne intalnim si noi.ce nr ai la masina?a mea acum am postato la topicul prezentati solenzele voastre daca te intereseaza.ne mai auzim This post has been edited by Parsifal87: 29 Nov 2008, 20:36 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
play_nickos |
![]()
|
QUOTE(NYCKO22 @ 29 Nov 2008, 09:05) daca erai in bacau , puteam sa te ajut eu ca am de rezerva bara fata - 2bucati - una neagra si una gri perla metal , starea lor zik eu ca e acceptabila - pretul era de 50 ron buc sau 80 ron ambele . bafta merci de ajutor, dar am rezolvat-o insa...am intampinat alte probleme acum ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ
2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ca sa numai deschid alt topic.... Imi spune si mie cineva ce reprezinta "bara" incercuita din poza de mai jos.... si mai ales cum o pot repara? Acum am vazut ca e stramba si asta... in poza. Multumesc anticipat.
LATER EDIT: este cumva "traversa superioara"? Am gasit ceva in manualul de reparatii Solenza si cred in desenul din manual era chiar piesa cu pricina.... This post has been edited by Iulikk: 21 Dec 2008, 22:02 Attached thumbnail(s) Imag031b.JPG ( Size: 50.01k ) Number of downloads: 301 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
iulik, da, este parte din traversa superioara radiator. Jos se prinde farul de ea, printr-un surub.
Cu putin efort cred ca o poti indrepta singur, tabla e chiar subtire in zona aia. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multumesc frumos. Am sa incerc.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:17 |