Probleme cutie dupa bolovani luati intre roti
![]() ![]() ![]() |
Probleme cutie dupa bolovani luati intre roti
smcsa |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 June 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate Plus
2007 Welcome To The Machine
|
|||
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
Rezolvare: o verificare la service si un test oftalmologic. Ambele vor fi pe cheltuiala ta.
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
luclapin |
![]()
|
![]() Membru din Ardeal Group: Members Posts: 609 Joined: 28 September 08 From: SIGHISOARA ![]() |
Probabil ai impins scutul termic al catalizatorului pe bara de comanda cutie viteza,si daca vitezele iti intra normal atunci trebuie readus scutul termic(nu scutul de protectie motor)la forma initiala.Oricum ar trebui sa te uiti atent sa nu fie si altceva indoit sau spart.
|
--------------------
Renault
Laguna/Modus
2003/2007 Grandtour Privilege 1,9dci/1,5dci
- MS-//-///
|
|
adrianpsk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 October 06 ![]() |
am patit la fel insa cu ( spre norocul meu cu dacia 1300) am calcat cu dreapta un bolovan mai ciudat care s-s intors exact sub priza cutiei de viteza mai exact a strivit patina cutiei si a strimbat distributia vitezelor,a.i. a 2a coincide perfect cu marsarierul --si sa vezi c e parturi trage...,am indreptat,m dar tre sa schimb si patina....,ori tre descurci singur ori te duci in service si dac-ai logan te ,,cenzurat:: astia de-ti merg fulgii....
30 Nov 2008, 01:14: am patit la fel insa cu ( spre norocul meu cu dacia 1300) am calcat cu dreapta un bolovan mai ciudat care s-s intors exact sub priza cutiei de viteza mai exact a strivit patina cutiei si a strimbat distributia vitezelor,a.i. a 2a coincide perfect cu marsarierul --si sa vezi c e parturi trage...,am indreptat,m dar tre sa schimb si patina....,ori tre descurci singur ori te duci in service si dac-ai logan te ,,cenzurat:: astia de-ti merg fulgii.... This post has been edited by adrianpsk: 30 Nov 2008, 00:14 |
--------------------
dacia /logan
1300/ abs + 1.6 mpi
1972 recarosat 1990/.6.2007
|
|
smcsa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 June 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate Plus
|
|
smcsa |
![]()
|
Contrar asteptarilor a fost o chestie de 5 minute si 10 RON dat mesterului din service. Ce i-a facut, nu stiu.
|
--------------------
Logan
Laureate Plus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:32 |