dacia din 84 ~ 15 mil ?, face banii?
![]() ![]() ![]() |
dacia din 84 ~ 15 mil ?, face banii?
horiajam |
![]() ![]()
|
||
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|||
lolman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 20 September 04 From: Iasi ![]() |
Hmmm.. dacie din 84, 15 mil , in principiu isi face banii daca zici ca masina a fost tinut a in garaj inseamna ca masina e destul de ingrijita, daca mai ai norocul sa fi apartinut unui mosulet care sa o foloseasca pt mersul la piata si o data pe an la mersul in vreo statiune ...se merita.Zici ca e model de export, mai exact ce model de export, eu stiam ca sunt doua si anume TX si TLX diferenta dintre cele doua e ca ultima are 5 viteze, desi in 84 ma indoiesc......aaaaaaaa si parca aveau turometru. Si la ce iti trebuie tie dacie din `84 daca ai DSN...nu ai ce face cu banii
![]() |
--------------------
Ex. Solenza Confort
Now: Seat Leon 1M1
2005
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu nu stiam ca daciile pt export au fost facute bicolore
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
horiajam |
![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
masina nu e pt mine.. e pt un amic, un viitor membru daciaclub
![]() si mi-a cerut parerea...eu am apelat la voi..poate (sigur) stiti mai multe ca mine |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
horiajam |
![]()
|
eu asha auzisem.....ca cele in 2 culori au fost facute pt export...poate nu...poate da...
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Face ...face ...eu am dat pe a mea 30 mil si e din '88 TX
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
mephistone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
Eu zic ca merita banii,15.000.000lei am auzit ca e pretul unui radiator de logan.
Din proprie experienta iti spun ca iti cam manca banii o dacie din 84 dar reparatiile sunt de ordinul sutelor de mii,sau in cel mai rau caz cateva mil. Si iti propun s-o bagi pe gaz si nu vei simti ca ai dacie(ma refer la suflat de jiglere,infundat carb....),si mergi mai ieftin decat orice masina pe benzina,cea mai mare atentie la caroserie!!sa te tina 2-3 ani |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate 1.4
- cameleon don't worry,be happy,feel good
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() m-ati ajutat mul...mc .. ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Depinde numai de starea ei generala. Daca nu are rugina merita.
Daciile negru/galben stiam ca au fost refuzate de chinezi, care cerusera jumatate negre si jumatate galbene, si au iesit asa dintr-o greseala de traducere. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Daca tabla e cat de cat buna masina merita 15 mil. pentru 82 - 84 pe piatza pretul variaza intre 13 si 25 mil lei.
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Masinile negru-galben fabricate in acea perioada au fost pentru un export in china...la taxi. Eventual daca dai bara fata jos se vede scris taxi pe ea. Faptul ca a ramas in tara ....da de inteles ca a avut ceva probleme si a fost refuzata la export. Per total e mai buna decat una indigena, cu conditia sa fie in stare buna.
|
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu masinile mai vechi de 20 de ani, iar Dacia ta se incadreaza aici, nu mai pot fi vandute. Asa ca nu pot sa'mi dau seama cum poate cineva sa vanda o masina din 84
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
potoliti-va cu prostiile astea cu vanzarea masinilor mai vechi de x ani ! s-a mai discutat. E o gogomanie mare cat casa !
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Scuzele mele, eu asa stiu de la cateva persoane. As vrea sa stiu si eu unde s'a mai discutat acest lucru sa ma documentez mai bine, poate asa il conving si pe un tov. de'al meu sa'si vanda rabla. Am incercat cu search dar nu ma lasa sa caut dupa cuvinte mai mici de 4 caractere si spre ex. am scris ceva de genu "dacie 20 de ani". Nu imi dau seama cum sa caut altfel. Multumesc si scuze de off-topic.
Later edit: Scuze, am vazut topicul mai sus putin in aceasta sectiune ![]() ![]() This post has been edited by Daedalus: 10 Mar 2005, 10:04 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
tigy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 July 04 From: slobozia ![]() |
CAUT SI EU O DACIE fratilor
max 15 mil sa nu fie ruginita(dar sa nu fie nici ''facuta'' pt vanzare) sa mearga bine motorul in rest poate fi si din 79 - nu ma deranjeaza, sa fie cat de cat intretinuta astept oferte eventual si poze multumesc o zi buna |
-------------------- stop cadruuu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:42 |