Cine va fi prim ministru, pareri
![]() ![]() ![]() |
Cine va fi prim ministru, pareri
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Blaga...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa se inteleaga. Acum urmeaza impartirea functiilor intre PNL si PD-L inclusiv la Parlament. Va fi ori de la PNL ori de la PD-L. Depinde cum se impart functiile.
This post has been edited by ionutctn: 1 Dec 2008, 16:29 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
boc-poc...nu, prostanacu...nu, citroneanu...nu, franke-stolo...nu, cine e iasarescu?!
in concluzie partui....asta basescu! ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu Geoana oricum. Insa el pare sa fie singurul care nu realizeaza asta
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Tariceanu.
E singura sansa atat a PSD-ului cat si a PDL-ului de a forma guvern cu PNL-ul. L.E. Basescu nu va desemna nici un "tehnocrat", AKA Isarescu ca si premier. A declarat clar ca viitorul premier va fi unul din oamenii politici. This post has been edited by RZV: 1 Dec 2008, 16:36 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Alydor |
![]()
|
Geoana urla tare ieri seara ca a castigat cu peste 40% alegerile... asta in varianta in care scria 35%... Mi-ar placea sa il vad cu botul pe labe... Doar pentru faptul ca s-a vazut invingator inainte de a fi cazul...
Eu sper sa fie Isarescu... Ar fi singurul cerebral... si fara mazgaleli politice... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Eu voi fi prim ministru. Ca stiu bine cu acuzativu'. Si tanti Udrea va fi prim ministra, adica nevasta "la primu ministru". Ca asa m-am gandit io ca mi-ar sta bine. Adi caca asa m-am gandit io ca i-ar sta bine alei mele. In a ei.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
va fi stolojan
daca nu ...va pica o data va pica a doua oara se dizolva parlamentul se fac alegeri din nou si nu o sa mai fie lumea la schi si poate vor iesi mai multi la vot si poate lucrurile se mai schimba dar fiind ales as vrea eu sa fiu dizolvat prin respingerea lui draga stolo si guvernul lui?? raspunsul e nu...ca data viitoare nu mai intru poate asa ca logic zic eu theodor stolojan This post has been edited by FireChief: 1 Dec 2008, 16:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alydor |
![]()
|
poate tocmai prin asta a ramas acolo atata timp... ca nu a fost manjit...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(FireChief @ 1 Dec 2008, 16:43) va fi stolojan daca nu ...va pica o data va pica a doua oara se dizolva parlamentul se fac alegeri din nou si nu o sa mai fie lumea la schi si poate vor iesi mai multi la vot si poate lucrurile se mai schimba dar fiind ales as vrea eu sa fiu dizolvat prin respingerea lui draga stolo si guvernul lui?? raspunsul e nu...ca data viitoare nu mai intru poate asa ca logic zic eu theodor stolojan Si in perioada de criza tara sta fara guvern ca asa vrea primul alcoolist al tarii. Vezi ca mai este varianta ca parlamentul sa nu se reuneasca pentru validarea guvernului si apoi lovitura de stat mult trambitata ![]() |
--------------------
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ady77 @ 2 Dec 2008, 02:00) Si in perioada de criza tara sta fara guvern ca asa vrea primul alcoolist al tarii. N-are ambitie baselu daca nu-l pune pe jiji prim-ministru. Si-asa zicea jiji ca vrea sa se retraga din politica (probabil fiindca l-a tras partidul in jos la alegeri), nu e pacat sa se piarda asa tanara speranta a oieritul^H^H^politicii autohtone? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Exact la el ma gandeam ca ar fi cea mai buna solutie, la cat de priceput e JIji nici nu mai are nevoie de guvern
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.179 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sper sa fie Stolojan , de ce?
Pentru ca pe timpul lui tara a mers mai bine , dar a fost mincat de c*r de rechini ( asta este parerea mea personala) |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ady77 |
![]()
|
Cat de bine a mers tara in 1991-1992? A mers mai bine decat in 2004-2008? Ca asa ar fi mai bun tariceanu
![]() ![]() |
--------------------
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
nea'JiJi sa fie prim-ministru, o sa ne apucam toti de biserica-fotbal-afaceri
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(ady77 @ 1 Dec 2008, 17:00) ... Vezi ca mai este varianta ca parlamentul sa nu se reuneasca pentru validarea guvernului si apoi lovitura de stat mult trambitata ![]() Ipoteza asta chiar e SF... Il vad prim-ministru pe Blaga sau pe Tariceanu. Stolojan, sa-mi fie cu iertare, dar de un an jumate, nu l-am mai auzit sa aiba ceva de spus in afara de injuraturi la adresa lui Tariceanu. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
jiji e un pacalici si jumatate cu datu banilor etc,multi nu stiti cum cere bani inapoi dupa ce inchid aia camera
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am ales altul... dracu sa fie prim ministru din partea mea...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
sper sa iasa stolo.....
de tariceanu nu vreau sa aud il detest din toata inima si ii urez toate cele rele(el cu legea lui tampita pt autoturismele non-euro...sin pt ca isi bate joc de profesori) in rest..dupa stolo...poa sa iasa cine o fi... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Unul din motivlele pentru care Tariceanu merita respectat este tocmai faptul ca a reusit sa tina in frau toata nebunia declansata de parlamentul trecut cu legea salarizarii cadrelor didactice. Este o aberatie. Cum adica, de azi pe manie o majorare de 50%, si mai ales, de ce discrimnarea asta ordinara? Din toate categorile de bugetari iei doar o subcategorie carora le majorezi substantial salariul in timp ce de restul uiti ca exsita.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sper sa ramana Tariceanu, nu ca vai ce bun e, dar sa nu vina idiotii ceilalti ca ne vom duce de rapa cu totii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
oricare ramane tot rau va fi
![]() 1 Dec 2008, 19:39: in braila nesimtit sau apucat acuma sa faca totu frumos ,au reconditionat gradina mare au facut patinoaru,acuma are si doua maluri promenada si armonia ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 1 Dec 2008, 18:39 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Dec 2008, 18:31) Unul din motivlele pentru care Tariceanu merita respectat este tocmai faptul ca a reusit sa tina in frau toata nebunia declansata de parlamentul trecut cu legea salarizarii cadrelor didactice. Este o aberatie. Cum adica, de azi pe manie o majorare de 50%, si mai ales, de ce discrimnarea asta ordinara? Din toate categorile de bugetari iei doar o subcategorie carora le majorezi substantial salariul in timp ce de restul uiti ca exsita. tariceanu la nici o saptamana doua dupa ce ne spunea ca e responsabil si nu da bani la profesori ca nu sunt bani, a gasit totusi bani la ministerul invatamantului ca sa ii dea pe pensii. Si am inteles ca in sanatate s-au facut niscaiva majorari.. deci acolo s-au gasit bani.. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Probabil falcosu` de Blaga ar fi singurul care pana la urma ar fi acceptat de toate partidele si ar trece votul de investitura.Tariceanu a dovedit o rezistenta de boxer profesionist dar ura lui Popeye e prea mare. Stolo e un tip slab depasit dar cea mai comoda marioneta prezidentiala;dupa mine e fost cel mai comunist lider postdecembrist din Ro.De doi ani nu e capabil decat sa maraie injuraturi anti liberale.
Cat despre unele opinii generate de un partizanat orb fata de partid cum ar fi intinderea la cateva luni pana la alegeri anticipate ,in conditiile dramatice economice care vin mi se par iresponsabile. Oricum cuvantul cel mai greu il are liderul pdl baselu`. Ce e gretos e ca probabilitatea cea mai mare pare sa fie refacerea aliantei d.a.Pupatu` in piata cu mafia cu baietii destepti...Dar popeye al nostru are "calitatea" de a intorce macazul far` sa clipeasca;doar e perfect ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
macar nu el..oricare altu...sau sa lase legea aia cu non-euro
![]() sa se puna noul guvern..si vedeti voi greve.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce lege bre, ai ramas cu traume? 'legea' aia e un zvon care va apare anual la inceputul programului rabla, daca anul asta a fost la masini cu an pana la 1996, anul viitor va fi pana in 1997, toata chestia e sa fie mai vechi de 12 ani...putina logica trebe sa-ti dai seama de scopul acelei 'legi'. Trebuie cumva determinati cat mai multi sa particie, ceea ce nu e un lucru rau, din asta castiga bancile, industria romaneasca,mediul, samd, dar nu stii de la mine, nu vreau sa le stric spilul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Dec 2008, 18:32) Sper sa ramana Tariceanu, nu ca vai ce bun e, dar sa nu vina idiotii ceilalti ca ne vom duce de rapa cu totii. Argoane, pe acelasi principiu a stat si bunicuta ..... amar de ani. Oricine, dar nu nesimtitul de Tariceanu . Uiti prea repede toate idioteniile pe care le-a facut, poate ca vor face si cei ce urmeaza, dar asta cel putin l-am vazut. Ce idiotenii? Sunt atatea, dar un singur mic exemplu, anul trecut in decembrie, datorita cheltuielilor guvernului (prime, deplasari, si alte sporuri) care si-a depasit mult bugetul (parca 1,7 ori, dar nu mai tin minte exact, si toata depasirea s-a facut in decembrie) am dus-o rau in ianuarie-februarie. Si nu tot sub aripa lui si-au tras agentiile alea(printre care ANRE si AVAS) salariile alea astronomice?(cum nu le-a dat el, da el ce pazea?) Asa ca duca-se .... departe. This post has been edited by logan1.5dci: 1 Dec 2008, 19:48 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 04:55 |