dezaburire luneta
![]() ![]() ![]() |
dezaburire luneta
otonel |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 9 April 06 From: Dn1 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999 1,9 break Care pata de ulei?
E sudoarea cailor putere! |
|||
CodeXS |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 30 May 07 From: Timisoara ![]() |
Din cate stiu eu e destul de greu sa refaci acel contact (poti incerca prin cositorire poate ai noroc sa nu te convingi ca e cum spun) sau mai repede cauta un parbriz cu dezaburire la dezmembrari.
(eu am unul dar inca stau in dubiu sa il montez sau nu pentru ca al meu e original, bineinteles fara dezaburire) |
--------------------
DACIA
1300
1973
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Merge lipit firul cu argint pentru contacte ?
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
otonel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 9 April 06 From: Dn1 ![]() |
Multumesc pt sfaturi,deci cu pistolul de lipit risc sa crap luneta datorita tensiunilor termice,solutia ar fi sa folosesc solutia aia de refacere a circuitului pe baza de argint si apoi sa lipesc peste o placuta de cupru cu un adeziv ceva
As fi curios daca are cineva solutie pt asa ceva ce contine ca as incerca so prepar decat s-o comand |
--------------------
Renault
Megane
1999 1,9 break Care pata de ulei?
E sudoarea cailor putere! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Solutia este pe baza de azotat de argint si cianoacrilat, putin probabil sa o poti prepara. Si la cat costa, mai bine iei o luneta de la dezmembrari.
Pana te hotarasti ce sa faci incearca sa proptesti o lamela de otel intre cheder si luneta, indoita corespunzator, astfel incat sa faca contact ferm cu zona cositorita a lunetei. Poate merge, la mine a tinut smecheria. Este si un topic mai vechi pe aceasta tema. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:35 |