sigla solenza
![]() ![]() ![]() |
sigla solenza
inamicu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Normal ca se poate da jos. Incearca la magazine de piese auto, sau prin targuri.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
inamicu |
![]()
|
tot am intrebat si nu am gasit nimica eu sunt din piatra neamt...ceea ce nu inteleg cum se da jos ca daca trago de ea mi ca se rupe din grilaj de acolo
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
mi-a ramas mie una
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Nu am gasit un topic ptr asa ceva asa ca am scris aici .
Mi s-a dezlipit banda aripa dreapta fata si nu stiu cu ce sa o lipesc la loc Ceva sugestii? |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
inamicu |
![]()
|
tot nu am gasit cum se da sigla jos...se dezlipeste e cu suruburi? cum se da jos
? pls help |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
bagi o surubelnita sub ea si tragi fara probleme, tragi incet pe conturul ei cate putin.
e prinsa cu un fel de silicon/mastic sigla . |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
Candyman |
![]()
|
![]() Membros Group: Members Posts: 63 Joined: 21 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Informatie am gasit sigla la reprezentanta Adras cu 65 ron, voi considerati daca e scumpa sau nu .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
dragosvoda_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
dar alea din spate se gasesc?
SOLENZA 1.4MPI ca eu nu le mai am...am cautat prin iasi nu se gasesc... |
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
dragosvoda_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
golanii....si bonus de sarbatori mi-au botito in parcare...portiera si aripa spate varza...crek ma ajunge 10 mil...sau gasesc un meserias bun sa o ciocaneasca...
|
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sigla DACIA este prinsa de masca de radiator cu un fel de banda dublu adeziva. Bagati o surubelnita dupa ea si trageti ca o sa iasa foarte usor. De prins la loc, o puteti lipi cu silicon (eu asa am facut si vad ca pana acum nu a cazut).
PS: 65 de lei pe un plastic din ala mi se pare exagerat de mult, mai bine stau fara sau caut si im fac un sticker la comanda si tot ies mult mai ieftin. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
si mai am si "1.4 MPI":))
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:12 |