DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Trage Dreapta

argus
post 3 Dec 2008, 22:56
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Jimbolia,Timis

Salut.Am și eu o problemă care nu sunt în clar cu ea.este vorba de DSNul meu care trage dreapta în urma acroșării unei borduri de beton(cca 10cm),se uzează cauciucul pe partea din interior interior dreapta,ce este de făcut în acest caz ținînd cont că în urma acroșării acelei borduri(practic am trecut peste ea cca15-20 km/h)am schimbat bucșele silens(2)și am crezut că am scăpat doar cu atît(mai trebuie făcută și geometria?)sau mai este și altceva.Precizez că pe la 90-100(110)km/h trage dreapta dar nu brusc.Mulțumesc anticipat pentru răspunsurile care sper să vină repede și la subiect. unsure.gif

--------------------
DACIA SupeRNova 2001 Rapsodie rosu imperial - TM-08-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cristio_79
post 3 Dec 2008, 23:39
Post #2

Membru autentic

From: CONSTANTA

Normal ca mai trebuie facuta si geometria din moment ce trage intr-o parte si toceste si cauciucul. Sa-ti verifice toate jocurile.

--------------------
Citroen / Peugeot C3 / 308 SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020
Mai traiti? Bine...
+
stephanie
post 11 Dec 2008, 14:05
Post #3

Membru

From: RO

Salut! Am avut si eu aceeasi problema dupa ce au scapat-o de pe rampa cu roata din dreapta intr-un service de "meseriasi". Dupa aceea am facut:
- test frana OK
-jocuri directie OK
-aliniere roti OK
-cauciucuri noi
- bucsaraie OK
Dar problema continua sa exista, iar "meseriasii" (chiar si cei de la IATSA Pitesti) nu puteau sa imi rezolve problema (spunandu-mi ca e cauciucul mai greu pe dreapta :-) ). Problema s-a rezolvat schimband bratul de roata cu tot cu pivot. Pret: 150RON. Bafta!

P.S. Oricum de nervi (si dupa numeroase vizite in service) le-am schimbat pe amandoua.

This post has been edited by stephanie: 11 Dec 2008, 15:55

--------------------
Dacia Supernova 2002, clima ... - SB-00-000
ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
+
argus
post 11 Dec 2008, 22:35
Post #4

Membru incepator

From: Jimbolia,Timis

Salut și vă mulțumesc pentru răspunsuri(cristio_79,stephanie).Am rezolvat problema astăzi prin reglaje și geometrie roti.Merge ca înainte(ață).Nu am nimic îndoit gen stephanie(brațe roți)totul este OK.Mulțumesc încă odată,și la cîți mai mulți kilometri.
charge.gif

--------------------
DACIA SupeRNova 2001 Rapsodie rosu imperial - TM-08-xxx
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 14:09
Forum Renault