Problema Inchidere Portbagaj Cu Buton, in urma schimbarii de la modelul vechi
![]() ![]() ![]() |
Problema Inchidere Portbagaj Cu Buton, in urma schimbarii de la modelul vechi
vadiro |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 June 07 From: Oxford, UK ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
2009 Privilege Renault Twingo GT 2008
Ex. Renault Twingo GT 2007, Ex. Suzuki SX4 Sedan GS 2009, Ex. Logan 1.4 Laureate 2005 |
|||
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
da e normal,modelul acela de portbagaj l'am prins si eu cand mi'am cumparat masina...in august 2006,si la fel trebuia sa'l inchid separat....pana mi'am montat alarma si acum il tin in permanenta incuiat iar cand vreau sa deschid portbagajul am buton in interiorul masinii si pe telecomanda alarmei...nu trebuie sa mai folosesc cheia.
In privinta cheii puteai sa insisti la service sa'ti puna un butuc care sa se potriveasca la cheia pe care deja o foloseai... |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
vadiro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 June 07 From: Oxford, UK ![]() |
Adica actuatorul poate sa-mi deschida portbagajul chiar daca e inchis cu cheia?
|
--------------------
Renault
Megane III
Ex. Renault Twingo GT 2007, Ex. Suzuki SX4 Sedan GS 2009, Ex. Logan 1.4 Laureate 2005 |
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
Chestia cu cheia tebuia sa nu o accepti sub nici o forma ( sa ai inca o cheie) pt ca se poate modifica butucul ca sa iti accepte vechea cheie.
trebuia ca sa completeze si instalatia electrica cu actatorul necesar acestui portbagaj si sa realizeze si conexiunea de la una din usile din spate si se rezolva frumos treaba , dar mai era un pic de munca pentru ei . This post has been edited by aliuta2000: 7 Dec 2008, 17:54 |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
vadiro |
![]()
|
Deci sa intelega ca lipseste ceva de la inchiderea portbagajului pentru a functiona cu inchiderea centralizata?
|
--------------------
Renault
Megane III
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai tu inainte deschideai portbagajul doar din cheie, cand ti-au montat cel nou au lasat acelasi principiu, altfel trebuiau sa mai traga niste fire in plus fata de ce aveai inainte.
Poate iti este de folos ... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...70&hl=portbagaj. This post has been edited by Serje: 8 Dec 2008, 00:29 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vadiro |
![]()
|
Inainte o deschideam din telecomanda. Problema cea mai mare acum e ca desi inchid masina din telecomanda, portbagajul ramane deschis (in sensul ca butonul nu e blocat) adica e ca si cum nu as avea inchidere centralizata.
Nu prea ma pricep la mecanica si nu stiu cum sa procedez. Adica sa ma i-au de cei de la service sau nu? Adica eu le-am dat masina buna si acum am numai probleme. Ma zgarie pe creier cand trebuie sa inchid din cheie portbagajul si apoi sa inchid masina din telecomanda. |
--------------------
Renault
Megane III
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
pai idiotii de la service o data cu schimbarea modelului de capota portbagaj trebuia sa iti monteze un actuator(motoras) care sa intoarca butucul in pozitia blocat cand actionai IC pe inchis si care sa deblocheze butucul cand dechideai masina.Astea cu buton asa merge.La alea vechi nu aveau motoras in portbagaj pentru ca nu aveai pe ce sa apesi ci doar introducand cheia in butuc puteai sa il deschizi.Parerea mea e ca ar trebui sa te duci la acel service si sa faci scandal si eventual la opc si un telefon la vocea clientului sa vezi ca iti spun si ei.Ca rezolvare ai putea sa montezi un motoras in portbagaj care sa iti deschida portbagajul(nu sa deblocheze butonul ci sa il deschida) si butonul sa il incui cu cheia si sa il lasi asa tot timpul.Am vazut la bursa niste module care iti actioneaza acel motoras la a doua apasare de deschis pe cheie.Asa ai scapa de a doua cheie care ti-au dat-o de la service.Daca ai nevoie sunt topicuri despre cum sa faci pas cu pas.Sau daca ai drum prin brasov ne bagam si in 30 de min terminam.
|
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu trebuie sa-i lasi asa, eu unul nu as accepta o doua cheie sub nici o forma, din cauza incompetentei lor.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vadiro |
![]()
|
Am rezolvat oarecum problema: am pus alta parghie la actuator (facuta dintr-o sarma de la un capac de roata) si acum deschid portbagajul doar din telecomanda iar butonul va sta permanent inchis.
|
--------------------
Renault
Megane III
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:07 |